Tα δεδομένα με Βεζένκοφ και το κίνητρό του για το Final Four
Ο Σάσα Βεζένκοφ δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Κολοσσό λόγω ενοχλήσεων - Τα δεδομένα με την κατάσταση της υγείας του, αλλά και το κίνητρό του ενόψει Final Four.




Τι δήλωσε:
«Έπαιξε έξυπνα ο αντίπαλος και σταματούσε το παιχνίδι. Ο Καμπρέρα σταματούσε το παιχνίδια κάθε τρεις και λίγο, προσπαθούσε να βγάλει τον Ντελμίρο με κόκκινη έξω, είναι κάποια πράγματα που δεν μπορώ να μην τα πω χωρίς βέβαια να αποτελούν δικαιολογία.Έχω παράπονα αλλά θα τα πω στους παίκτες μου.
«Μπορούσαμε να σκοράρουμε στο πρώτο μέρος με ξεκάθαρες ευκαιρίες. Μετά θεωρώ δεν έγινε ποιοτικό παιχνίδι, ο ρυθμός δεν μας βόλεψε, ειδικά στο πρώτο μέρος συνέχεια σταματήματα. Εκεί που έχω παράπονο είναι όταν σκοράραμε δεχτήκαμε γκολ, αδικαιολόγητοι τακτικά. Μπράβο για την προσπάθεια, ήταν από τα μέτρια παιχνίδια αλλά ο βαθμός είναι βαθμός. Θα μιλήσουμε να βρούμε τα λάθη μας».
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις