ΛΙΑΣΟΣ: «Ο Καμπρέρα προσπαθούσε να βγάλει τον Ντελμίρο με κόκκινη - Έχω παράπονο...»

ΛΙΑΣΟΣ: «Ο Καμπρέρα προσπαθούσε να βγάλει τον Ντελμίρο με κόκκινη - Έχω παράπονο...»

Όλα όσα δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΖ, Λιάσος Λουκά μετά τον αγώνα με τον Εθνικό Άχνας.

Τι δήλωσε:

«Έπαιξε έξυπνα ο αντίπαλος και σταματούσε το παιχνίδι. Ο Καμπρέρα σταματούσε το παιχνίδια κάθε τρεις και λίγο, προσπαθούσε να βγάλει τον Ντελμίρο με κόκκινη έξω, είναι κάποια πράγματα που δεν μπορώ να μην τα πω χωρίς βέβαια να αποτελούν δικαιολογία.Έχω παράπονα αλλά θα τα πω στους παίκτες μου.

 «Μπορούσαμε να σκοράρουμε στο πρώτο μέρος με ξεκάθαρες ευκαιρίες. Μετά θεωρώ δεν έγινε ποιοτικό παιχνίδι, ο ρυθμός δεν μας βόλεψε, ειδικά στο πρώτο μέρος συνέχεια σταματήματα. Εκεί που έχω παράπονο είναι όταν σκοράραμε δεχτήκαμε γκολ, αδικαιολόγητοι τακτικά. Μπράβο για την προσπάθεια, ήταν από τα μέτρια παιχνίδια αλλά ο βαθμός είναι βαθμός. Θα μιλήσουμε να βρούμε τα λάθη μας».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Νταβίντ Βίγια: Μια Υπέροχη Διαδρομή

Νταβίντ Βίγια: Μια Υπέροχη Διαδρομή

Στις 3 Δεκεμβρίου 1981 γεννιέται σε μια μικρή πόλη της Αστούριας ο Νταβίντ Βίγια, ο οποίος κυριάρχησε στην Ευρώπη και την Primera Division για πάρα πολλά χρόνια. Μια πλούσια καριέρα με διακρίσεις, τίτλους, συγκινήσεις και κυρίως πολλά, μα πάρα πολλά γκολ.