«Σκότωσε» Σακραμέντο και Βεζένκοφ ο Τόμπσον!

«Σκότωσε» Σακραμέντο και Βεζένκοφ ο Τόμπσον!

Με ένα μεγάλο σουτ από τον Κλέι Τόμπσον, οι Γούοριορς επικράτησαν των Κινγκς με 102-101. Άστοχος ο Βεζένκοφ.

Σε ένα τρομερό παιχνίδι, remake των περσινών play-offs, οι Γουόριορς πανηγύρισαν τη νίκη κόντρα στους Κινγκς με ένα μεγάλο σου από τον Κλέι Τόμπσον στο φινάλε! Το Γκόλντεν Στέιτ επικράτησε 102-101 του Σακραμέντο και ανέβηκε στο 3-1, ρίχνοντας στο 2-2 τους ηττημένους.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα, Κλέι Τόμπσον, χάρισε το ροζ φύλλο αγώνα στην ομάδα του με σουτ 1.1'' πριν το τέλος του ματς. Η ομάδα του Κερ είχε τον Κάρι με 21 πόντους και 5 ριμπάουντ, ο Τόμπσον πρόσθεσε 14 πόντους, όσους είχε και ο Γουίγκινς. Στους 13 σταμάτησε ο Γκριν.

 



Από την άλλη πλευρά, ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν άστοχος με 1/6 σουτ, 2 πόντους και 5 ριμπάουντ στα 17 λεπτά που αγωνίστηκε. Ο Σαμπόνις είχε 23 πόντους, 11 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ο Μπαρνς είχε 14 πόντους και 11 πόντους με 9 ριμπάουντ ο Χέρτερ. Στους 16 σταμάτησε ο Μονκ.



Τα δωδεκάλεπτα: 28-31, 56-55, 74-79, 102-101

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκλονίζει ο Σκαλόνι: «Όταν πήραμε το Μουντιάλ, σκέφτηκα τα χρόνια που ταξίδευα με ωτοστόπ για να κυνηγήσω ένα όνειρο»

Συγκλονίζει ο Σκαλόνι: «Όταν πήραμε το Μουντιάλ, σκέφτηκα τα χρόνια που ταξίδευα με ωτοστόπ για να κυνηγήσω ένα όνειρο»

Η υπέροχη αφήγηση των προσωπικών βιωμάτων του Λιονέλ Σκαλόνι από τα παιδικά του χρόνια και το όνειρό του να βρεθεί σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, στη στιγμή που κατάφερε να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο.