Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Βιλένα για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Λαμία, ενώ έχει να αποφασίσει στο δίλημμα Ιωαννίδης-Σπόραρ για την επίθεση.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την εκτός έδρας αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League κόντρα στη Λαμία.

Οι «πράσινοι» μετά το 5-0 κόντρα στον Πανσερραϊκό, γνωρίζουν ότι το ματς με τη φορμαρισμένη ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου είναι ένα μεγάλο στοίχημα με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να προετοιμάζει τους παίκτες του για μια «μάχη» στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

 



Το «τριφύλλι» δεν θα έχει τον κόσμο του στο πλευρό του καθώς η Λαμία αποφάσισε να μην δώσει εισιτήρια με την «πράσινη» ΠΑΕ να ζητά μέσω ανακοίνωσης από τους οπαδούς να μην παρευρεθούν στο «Αθανάσιος Διάκος».

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Σέρβος τεχνικός, θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή τον Τόνι Βιλένα, ο οποίος στο ματς με τον Πανσερραϊκό αντικαταστάθηκε από τον Τσέριν εξαιτίας τραυματισμού, ωστόσο η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία, όπως αποδείχθηκε μετά τη μαγνητική που έκανε. Ο Ολλανδός χαφ, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του στο ματς με τη Λαμία θα κριθεί την Πέμπτη ή την Παρασκευή.

Μεταξύ άλλων ο προπονητής του Παναθηναϊκού, έχει και έναν «ευχάριστο» πονοκέφαλο. Συγκεκριμένα η εμφάνιση του Άντραζ Σπόραρ, στο ματς με τον Πανσερραϊκό, βάζει σε δίλημμα τον coach του «τριφυλλιού» για την κορυφή της επίθεσης. Ο Σλοβένος, σκόραρε δις, μοίρασε ασίστ και κέρδισε ένα πέναλτι την στιγμή που ο Φώτης Ιωαννίδης συνεχίζει να λαμβάνει «ψήφο εμπιστοσύνης» από τους φίλους της ομάδας, καθώς ανακηρύχθηκε ο MVP της ομάδας για τον μήνα Οκτώβριο με ποσοστό 85%!

sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μητσοτάκης: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, μπορεί και ο Άρης να πάρει το Κύπελλο» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
20/05 @ 13:10

Μητσοτάκης: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, μπορεί και ο Άρης να πάρει το Κύπελλο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα συγχαρητήρια του Κυριάκου Μητσοτάκη στον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα και το μήνυμα στον Άρη εν όψει του τελικού Κυπέλλου.

Αστυνομικός πανηγυρίζει το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ στο Βικελίδης και... τρώει πέσιμο! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
20/05 @ 12:12

Αστυνομικός πανηγυρίζει το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ στο Βικελίδης και... τρώει πέσιμο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αστυνομικός έφαγε πέσιμο στο Βικελίδης, επειδή πανηγύρισε γκολ του ΠΑΟΚ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αποστολή εξετελέσθη στη Λεωφόρο και τώρα... ο ευρωπαϊκός τελικός με διπλό κίνητρο!-ThemaSports
20/05 @ 08:48

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αποστολή εξετελέσθη στη Λεωφόρο και τώρα... ο ευρωπαϊκός τελικός με διπλό κίνητρο!

Ο Ολυμπιακός στρέφει από σήμερα την προσοχή του στον τελικό της επόμενης Τετάρτης για το Conference League. Το διπλό κίνητρο για τον αγώνα με τη Φιορεντίνα.

Έβγαλε τα «μάτια» του και τώρα... τρέχει για να προλάβει την Ευρώπη ο Παναθηναϊκός!-ThemaSports
20/05 @ 08:22

Έβγαλε τα «μάτια» του και τώρα... τρέχει για να προλάβει την Ευρώπη ο Παναθηναϊκός!

Ιδανικός αυτόχειρας αποδείχτηκε, σε μια ακόμα περίπτωση στα φετινά playoffs της Stoiximan Super League ο Παναθηναϊκός, που τελείωσε το πρωτάθλημα στην τέταρτη θέση και κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης του χρόνου!

Έτοιμος να γράψει ιστορία ξανά ο ΠΑΟΚ: Ο δρόμος για το Champions League! Τα δύο... «μαξιλαράκια»-ThemaSports
20/05 @ 08:08

Έτοιμος να γράψει ιστορία ξανά ο ΠΑΟΚ: Ο δρόμος για το Champions League! Τα δύο... «μαξιλαράκια»

Ο ΠΑΟΚ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος έχει μπροστά του την πρόκληση να περάσει από τα προκριματικά του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία του. Τα… δύο «μαξιλαράκια».

Η Θεσσαλονίκη δεν κοιμήθηκε: Ατελείωτο ΠΑΡΤΙ για τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
20/05 @ 07:55

Η Θεσσαλονίκη δεν κοιμήθηκε: Ατελείωτο ΠΑΡΤΙ για τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ)

Η Θεσσαλονίκη μετατράπηκε σε τόπο λατρείας το βράδυ της Κυριακής με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, να αποθεώνουν σε ένα ατελείωτο πάρτι τους πρωταθλητές του Ράζβαν Λουτσέσκου!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ