ΟΜΟΝΟΙΑ: Να πορευτεί χωρίς τα... «αν»

ΟΜΟΝΟΙΑ: Να πορευτεί χωρίς τα... «αν»

Αν μια ομάδα θα έπρεπε βάσει της εικόνας των δύο ομάδων στο ΓΣΠ να κερδίσει θα ήταν η Ομόνοια κόντρα στην ΑΕΚ, εντούτοις το... «αν» το φύτεψαν και δεν βλάστησε!

 

Η Ομόνοια έχασε ακόμα δύο βαθμούς και συμπλήρωσε 10 χαμένους βαθμούς με πέντε ισοπαλίες σε 9 αγωνιστικές. Οι πράσινοι ήταν αποτελεσματικοί αμυντικά και αναποτελεσματικοί επιθετικά με αποτέλεσμα το... μηδέν.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή επέλεξε ξανά τους Κουλιμπαλί και Παναγιώτου στο κέντρο της άμυνας και απειλήθηκε ελάχιστα, ενώ μεσοεπιθετικά η Ομόνοια δεν μπόρεσε βρει την ουσία του γκολ σκορπώντας ξανά απογοήτευση.

«Ξανά», καθώς έγινε συνήθεια για τους πράσινους να μην δίνουν συνέχεια στις νίκες αγνοώντας σερί νίκη στο πρωτάθλημα. Ο κόσμος πείστηκε από την εμφάνιση κόντρα στην Πάφο και περίμενε ότι κόντρα στην ΑΕΚ θα ερχόταν η νίκη για να... ξεσηκωθεί και κόντρα στον Απόλλωνα να πάει για ρεκόρ εισιτηρίων στην τρέχουσα σεζόν. Πέραν των 10 χιλιάδων πήραν θέση στην κερκίδα και πλέον αναμένουν ότι στην επόμενη αγωνιστική θα γίνει βήμα... μπροστά.

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Γλίτωσε τα χειρότερα στο 96’ η Γιουνάιτεντ αλλά το κούρεμα πήρε… νέα παράταση!

Γλίτωσε τα χειρότερα στο 96’ η Γιουνάιτεντ αλλά το κούρεμα πήρε… νέα παράταση!

Με γκολ του Σέσκο στο 90'+6' η Γιουνάιτεντ δεν ηττήθηκε (1-1) κόντρα στη Γουέστ Χαμ, όμως, το 5/5 δεν έγινε και το κούρεμα του φίλου της Μάντσεστερ πήγε περίπατο!