Ζεστό-ζεστό χρήμα στα ταμεία - Το μεγάλο ΠΟΣΟ που εξασφάλισε η ΑΕΚ με την πρόκριση της!
Η ονειρική πορεία της ΑΕΚ στο Conference League την έφερε στην 8η θέση της League Phase και παράλληλα γέμισε ταμεία με ζεστό χρήμα!


Καινοτομία στο VAR -και συγκεκριμένα στη σύνδεσή του με τους φιλάθλους- ετοιμάζει η Bundesliga.
Σύμφωνα με το «Kicker», η ποδοσφαιρική ομοσπονδία ετοιμάζει μια εφαρμογή που θα βάλει όσους βρίσκονται στο γήπεδο ή παρακολουθούν από την τηλεόραση… μέσα στην ανάλυση των επίμαχων φάσεων.
Κι αυτό διότι θα τους δίνει τη δυνατότητα να μπορούν να παρακολουθήσουν ό,τι ακριβώς βλέπει ο VAR, αλλά και ο διαιτητής στο μόνιτορ όταν κάνει on field review.
Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία στοχεύει στο να αντιλαμβάνονται καλύτερα οι φίλαθλοι τις παραμέτρους με τις οποίες αποφασίζουν οι διαιτητές στις κρίσιμες φάσεις και θεωρείται ότι θα συμβάλλει στο να υπάρξει μεγαλύτερη διαφάνεια και λιγότερη καχυποψία.
Όπως εξήγησε λοιπόν ο πρώην διαιτητής, Γιόχαν Ντρις, βρίσκεται πλέον στην τελική φάση σχεδιασμού και αναμένεται να είναι διαθέσιμη πριν την έναρξη του β’ μισού της ποδοσφαιρικής σεζόν.
sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις