Εγινε κι αυτό: Πρόστιμο για φτύσιμο στον Όλτρα από... ΑΕΚτζήδες!

Εγινε κι αυτό: Πρόστιμο για φτύσιμο στον Όλτρα από... ΑΕΚτζήδες!

Οι αντιδράσεις των οπαδών της ΑΕΚ προς τον προπονητή τους, Χοσέ Λουίς Όλτρα έφεραν και πρόστιμο από τον Αθλητικό Δικαστή.

Αναλυτικά η ποινή από τον Αθλητικό Δικαστή:

*Καταγγελία κατά της ΑΕΚ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση περιόδου 2023-2024 ΑΕΖ Ζακακίου – ΑΕΚ Λάρνακας/22.09.2023 (5η αγωνιστική).

*Για ρίψη αντικειμένων από οπαδούς της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
*Για φτύσιμο από οπαδούς της ομάδας στο 90 +2 λεπτό του αγώνα προς τον προπονητή της ομάδας τους, κατά παράβαση του άρθρου 10.2 (στ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
*Λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2023-2024.
Απόφαση: Πρόστιμο

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Χείμαρρος Γιαννακόπουλος: «Οι οπαδοί του Ολυμπιακού τα τελευταία δέκα χρόνια έμαθαν ότι η μπάλα του μπάσκετ είναι πορτοκαλί» (ΒΙΝΤΕΟ)

Χείμαρρος Γιαννακόπουλος: «Οι οπαδοί του Ολυμπιακού τα τελευταία δέκα χρόνια έμαθαν ότι η μπάλα του μπάσκετ είναι πορτοκαλί» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε για όλα σε μεγάλη συνέντευξή του στο EuroInsiders, αναφερόμενος στη σχέση του με τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό, αλλά και στο μέλλον του στο «τιμόνι» της ομάδας.

BEST OF THEMASPORTS