Ναι μεν, αλλά...

Ναι μεν, αλλά...

Αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο με δέκα ποδοσφαιριστές, ο προπονητής αναγκάστηκε να προχωρήσει σε 2 αλλαγές λόγω τραυματισμών, αντέδρασε με αριθμητικό μειονέκτημα μειώνοντας στο σκορ, «πολέμησε» για να φέρει το ματς στα ίσια, όμως δεν απέφυγε την ήττα.

Το ματς κόντρα στην Ανόρθωση καταγράφηκε ως η δεύτερη σερί την Λεμεσό και μετά το ντέρμπι της πόλης. Αυτό γράφει ο πίνακας.

Το πρόσημο για την προσπάθεια είναι θετικό εντούτοις στην ΑΕΛ δεν μένουν ικανοποιημένοι από τον απολογισμό συνολικά.

Το θετικό ξεκίνημα στην σεζόν μοιάζει μακρινή εικόνα για τους γαλαζοκίτρινους που θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες κόντρα στον Εθνικό στο Δασάκι, πριν την διακοπή του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Άρχισε το... κλάμα για γούρι ο Πεπ: «Αν χάσουμε, θα προσευχηθώ να ηττηθεί η Άρσεναλ στα ματς που απομένουν, αλλά αυτό δεν θα συμβεί»»

Άρχισε το... κλάμα για γούρι ο Πεπ: «Αν χάσουμε, θα προσευχηθώ να ηττηθεί η Άρσεναλ στα ματς που απομένουν, αλλά αυτό δεν θα συμβεί»»

Στο ενδεχόμενο ήττας της Μάντσεστερ Σίτι στο σημερινό (19/04, 18:30) ντέρμπι με την Άρσεναλ αναφέρθηκε στις δηλώσεις ο Πεπ Γκουαρδιόλα.