Ενίσχυση στην άμυνα με Ντίρεσταμ

Ενίσχυση στην άμυνα με Ντίρεσταμ

Τον Μίκαελ Ντίρεσταμ απέκτησε ο Βόλος.

Μεταγραφή της τελευταίας στιγμής πραγματοποίησε ο Βόλος για το κέντρο της άμυνας, καθώς απέκτησε τον Μίκαελ Ντίρεσταμ. Ο 31χρονος στόπερ είχε αγωνιστεί παλαιότερα στην Ξάνθη, ενώ τελευταία αγωνιζόταν στη Σαουδική Αραβία και τη Νατζράν, από την οποία έμεινε ελεύθερος.

Ο τραυματισμός του Σιέλη και η πρόωρη λύση συμβολαίου στον Κρούζλιακ δημιούργησαν πρόβλημα στην άμυνα των «κυανέρυθρων» και ο Σουηδός στόπερ από τη Γουϊνέα αναμένεται να δώσει λύσεις στον Κώστα Μπράτσο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

H ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 31χρονου Σουηδού κεντρικού αμυντικού Μίκαελ Ντίρεσταμ.

Ο Ντίρεσταμ τη διετία 2018-19 πέρασε από την Ξάνθη, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Γκέτεμποργκ, Ααλεσουντ, Ναιμέγκεν, Κάλμαρ.

Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει στην οικογένεια της τον Μίκαελ Ντίρεσταμ.

sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλό ΣΟΚ στο φινάλε για τον Παναθηναϊκό που πάει στην Τσεχία να τα παίξει όλα για όλα - Δείτε τα ΓΚΟΛ (ΒΙΝΤΕΟ)

Διπλό ΣΟΚ στο φινάλε για τον Παναθηναϊκό που πάει στην Τσεχία να τα παίξει όλα για όλα - Δείτε τα ΓΚΟΛ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ψυχρολουσία για τον Παναθηναϊκό! Παρότι προηγήθηκαν 2-0 με ισάριθμες γκολάρες του Τετέι, οι «πράσινοι» υπέστησαν μπλακ άουτ και με δυο γκολ σε 5' λεπτά είδαν τη Χράντετς να ισοφαρίζει στο τελικό 2-2.

BEST OF THEMASPORTS