Αυτό θα είναι το μεγαλύτερο γήπεδο στον κόσμο - Που χτίζεται, πόση χωρητικότητα θα έχει
Στην Ασία θα χτιστεί το μεγαλύτερο στάδιο στον κόσμο, το οποίο θα είναι σχεδόν δυο φορές μεγαλύτερο από το Ολντ Τράφορντ!




Αντικαταστάθηκαν αμφότεροι από τα παιχνίδια Νότιγχαμ Φόρεστ - Μπρέντφορντ και Φούλαμ - Τσέλσι στα οποία είχαν οριστεί μετά και τον σάλο που προκλήθηκε μετά την ακύρωση του κανονικού γκολ που σημείωσε ο Ντίας για τους «κόκκινους».
Το καθαρό γκολ της Λίβερπουλ δεν μέτρησε, διότι ο VAR, Ντάρεν Ίνγκλαντ, δεν κατάλαβε ότι ο επόπτης το είχε ακυρώσει!
Μετά το σφύριγμα της λήξης η Επιτροπή Διαιτησίας της Αγγλίας ζήτησε συγγνώμη μέσω ανακοίνωσης, ενώ μερικές ώρες αργότερα προχώρησε στην αντικατάσταση των δύο διαιτητών, οι οποίοι είχαν οριστεί ο ένας ως τέταρτος στο Νότιγχαμ - Μπρέντφορντ και ο έτερος ως AVAR στο Φούλαμ - Τσέλσι.
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Αγγλία, ο VAR θεώρησε πως το γκολ είχε μετρήσει και γι' αυτό τον λόγο, αφού ήταν εμφανές πως ο Ντίας δεν ήταν σε θέση οφσάιντ, ενημέρωσε πως ο έλεγχος είχε ολοκληρωθεί και το παιχνίδι συνεχίστηκε.
Από την στιγμή, όμως, που οι παίκτες της Τότεναμ εκτέλεσαν το ελεύθερο από τη θέση που είχε υποδειχθεί οφσάιντ ο Ντίας, το VAR δεν μπορούσε πλέον να επέμβει και να πάρει πίσω την απόφασή του.
sdna.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις