Συγκίνηση στο ετήσιο μνημόσυνο στο μνημείο των Τεμπών για τους έξι φιλάθλους του ΠΑΟΚ

Συγκίνηση στο ετήσιο μνημόσυνο στο μνημείο των Τεμπών για τους έξι φιλάθλους του ΠΑΟΚ

Η ετήσια επιμνημόσυνη δέηση τελέστηκε στα Τέμπη για τους έξι φιλάθλους του ΠΑΟΚ που έχασαν τη ζωή τους.

Σε συγκινητικό κλίμα τελέστηκε στα Τέμπη η ετήσια επιμνημόσυνη για τους έξι φιλάθλους του ΠΑΟΚ που έχασαν τη ζωή τους στις 4 Οκτωβρίου 1999.

Στο μοιραίο τροχαίο δυστύχημα πριν από 24 χρόνια την τελευταία τους πνοή άφησαν οι Χαράλαμπος Ζαπουνίδης (20 ετών), Δημήτριος Ανδρεαδάκης (25 ετών), Χριστίνα Τζιόβα (18 ετών), Αναστάσιος Θέμελης (22 ετών), Γεώργιος Γκανάτσιος (22 ετών) και Κυριάκος Λαζαρίδης (17 ετών).

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ εκπροσωπήθηκε από τον Γιώργο Σαββίδη και τους Στέφανος Τζίμας, Γιώργος Βρακάς και Λευτέρης Λύρατζης, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Σημαντικό... χωρίς Σένσι

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Σημαντικό... χωρίς Σένσι

Ο Στέφανο Σένσι κάνει τη διαφορά στην Ανόρθωση γι αυτό είναι σημαντικό οι συμπαίκτες του να μπορούν να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις όταν ο Ιταλός είναι εκτός.