Η ατάκα-φωτιά που ξεχώρισε από την ανακοίνωση της ΑΕΛ
«Αναξιοπιστία, προχειρότητα και πλήρης αδυναμία των πειθαρχικών οργάνων της ΚΟΠ», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της ΑΕΛ για την απόφαση του Εφετείου και του Αθλητικού Δικαστή της ΚΟΠ.


Με έντονο ελληνικό χρώμα και αρκετά ακόμη ενδιαφέροντα παιχνίδια ανοίγει σήμερα η αυλαία των ομίλων του Europa League. Μοιραία τα ελληνικά βλέμματα εστιάζουν στις αναμετρήσεις Μπράιτον-ΑΕΚ, Παναθηναϊκός-Βιγιαρεάλ και Ολυμπιακός-Φράιμπουργκ, αλλά το μενού περιλαμβάνει και άλλα μεγάλα ματς, με τα Άγιαξ-Μαρσέιγ και Ρέιντζερς-Μπέτις να ξεχωρίζουν.
Έξι ομάδες ετοιμάζονται να παίξουν τους πρώτους τους αγώνες στη φάση των ομίλων του Europa League: Μπάτσκα Τόπολα, Μπράιτον, Άρης Λεμεσού, Ρακόβ Τσεστόχοβα, Σερβέτ και Χάκεν. Η δε Λίβερπουλ, που θα παίξει μετά από οκτώ χρόνια στους ομίλους του Europa League, δοκιμάζεται στην Αυστρία κόντρα στη Λίντσερ.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
1ος Όμιλος
22:00 Γουέστ Χαμ-Μπάτσκα Τόπολα
22:00 Ολυμπιακός-Φράιμπουργκ
2ος Όμιλος
22:00 Άγιαξ-Μαρσέιγ
22:00 Μπράιτον-ΑΕΚ
3ος Όμιλος
22:00 Σπάρτα Πράγας-Άρης Λεμεσού
22:00 Ρέιντζερς-Μπέτις
4ος Όμιλος
22:00 Αταλάντα-Ρακόβ Τσεστόχοβα
22:00 Στουρμ Γκρατς-Σπόρτινγκ Λισαβώνας
5ος Όμιλος
19:45 Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ-Τουλούζ
19:45 Λίντσερ-Λίβερπουλ
6ος Όμιλος
19:45 Ρεν-Μακάμπι Χάιφα
19:45 Παναθηναϊκός-Βιγιαρεάλ
7ος Όμιλος
19:45 Σερβέτ-Σλάβια Πράγας
19:45 Σερίφ Τιράσπολ-Ρόμα
8ος Όμιλος
19:45 Λεβερκούζεν-Χάκεν
19:45 Καραμπάγκ-Μόλντε
sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις