Επίδοση επιταγής στον Ναυτικό Όμιλο Κερύνειας

Επίδοση επιταγής στον Ναυτικό Όμιλο Κερύνειας

Ο ΚΟΑ δίπλα στον Ναυτικό Όμιλο Κερύνειας.

 

 

Η ενημέρωση:

Επίδοση επιταγής στον Ναυτικό Όμιλο Κερύνειας

Ακόμη ένα προσφυγικό σωματείο εκτός ποδοσφαίρου έλαβε συμπληρωματική βοήθεια από τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού, την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023.
Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης παρέδωσε την επιταγή στον Πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου Κερύνειας Φλορέντζο Καραγιαννά, στο Κλειστό Κολυμβητήριο του ΚΟΑ στο Τσίρειο. Ο Ανδρέας Μιχαηλίδης επισήμανε την σταθερή στήριξη του ΚΟΑ προς τα προσφυγικά σωματεία, ενώ ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Κερύνειας ευχαρίστησε τον Οργανισμό για τη συμπληρωματική βοήθεια, η οποία διατηρεί ζωντανά τα προσφυγικά σωματεία. 
Πρόκειται για πρόσθετη χορηγία που έχει θεσμοθετηθεί την τελευταία διετία για τα μη ποδοσφαιρικά προσφυγικά σωματεία, πέραν της καθιερωμένης ετήσιας χορηγίας του ΚΟΑ προς όλα τα προσφυγικά σωματεία.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Το καλύτερο δώρο γενεθλίων! — Πάτησε κορυφή στη Χρυσή Βίβλο η ΑΕΛ με το 13ο Super Cup!

Το καλύτερο δώρο γενεθλίων! — Πάτησε κορυφή στη Χρυσή Βίβλο η ΑΕΛ με το 13ο Super Cup!

Στα Γαλαζοκίτρινα «ντύθηκε» το πρώτο τρόπαιο για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027 των Γυναικών διοργανώσεων και η ομάδα που τον κατέκτησε είναι η ΑΕΛ, η οποία μετά την αναμέτρηση για το Allwyn Super Cup Γυναικών, κέρδισε στην αίθουσα Αφροδίτη τον Pafilia Άτλαντα με 97-43.