Νέα διπλή επιτυχία για την Ενόργανη Γυμναστική!

Νέα διπλή επιτυχία για την Ενόργανη Γυμναστική!

Ο Ηλίας Γεωργίου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και ο Μάριος Γεωργίου το αργυρό στον τελικό του Μονόζυγου στο Παγκόσμιο Challenge Cup που διεξάγεται στην Ουγγαρία.


Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού συγχαίρει τους πρωταθλητές μας, τους προπονητές, την Ομοσπονδία και την οικογένεια τους και τους εύχεται ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις στην καριέρα τους. Ο Οργανισμός θα συνεχίσει να στηρίζει τον Ηλία Γεωργίου και τον Μάριο Γεωργίου μέσα από τους Σχεδιασμούς του ΚΟΑ.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Φουρνιέ και ΚΑΕ Ολυμπιακός κλήθηκαν σε απολογία από τη ΔΕΑΒ για το επεισόδιο στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο

Φουρνιέ και ΚΑΕ Ολυμπιακός κλήθηκαν σε απολογία από τη ΔΕΑΒ για το επεισόδιο στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο

Εβάν Φουρνιέ και ΚΑΕ Ολυμπιακός κλήθηκαν σε απολογία από τη ΔΕΑΒ, για το επεισόδιο που συνέβη μεταξύ του Γάλλου και οπαδού του Πανιωνίου στην πρόσφατη αναμέτρηση των δύο ομάδων .