«Κίτρινος» παλμός στην Παρεκκλησιά — Δυναμικό «παρών» από τον κόσμο της ΑΕΛ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)
Σε εξέλιξη η ανοιχτή προπόνηση της ΑΕΛ, στο Κοινοτικό Στάδιο Παρεκκλησιάς, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.




Με τον Κοσταντίνοφ ως μοναδικό καθαρό αμυντικό χαφ ο ΑΠΟΕΛ έχει ανάγκη από ακόμα μία λύση σε μια σημαντικότατη θέση.
Η ομάδα της Λευκωσίας χρειάζεται να διατηρεί ένα «τείχος» μπροστά από την άμυνα. Το όνομα του Λούκας Σάσα είδε το φως της δημοσιότητας, με την ομάδα προγραμματισμού να ψάχνει την κατάλληλη περίπτωση για μια νευραλγική θέση.
Από εκεί και πέρα με στις εναπομείνασες 5 ημέρες μέχρι την λήξη της μεταγραφικής περιόδου οι διοικούντες δείχνουν πρόθεση να εντείνουν τις διαδικασίες για την απόκτηση σέντερ φορ αλλά και επιθετικού χαφ, πιθανόν με την μορφή δανεισμού από άλλες ομάδες.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις