Η Σίτι κλείνει για τον Ιανουάριο 16χρονο Κροάτη αμυντικό

Η Σίτι κλείνει για τον Ιανουάριο 16χρονο Κροάτη αμυντικό

«Μάχη» δίνουν Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ για το νέο μεγάλο ταλέντο του ποδοσφαίρου της Κροατίας, Λούκα Βούσκοβιτς, με τους πρωταθλητές Αγγλίας να είναι στο τελικό στάδιο των επαφών για την απόκτηση του, στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο 16χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίζεται στη Χάιντουκ, είναι ήδη μέλος της εθνικής ομάδας της χώρας του και χαρακτηρίζεται από τους ειδικούς του αθλήματος ως ένα από τα μεγαλύτερα νέα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ η Σίτι κερδίζει τη «μάχη» για τα δικαιώματα του. Το κόστος της μεταγραφής του αναμένεται να ξεπεράσει τα δέκα εκατ. ευρώ. Ο Βούσκοβιτς έχει υπογράψει πρόσφατα νέο συμβόλαιο με τη Χάιντουκ έως το καλοκαίρι του 2026.

 
Sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Με τους ίδιους παίκτες στην Κύπρο για τη ρεβάνς με Απόλλωνα η Μπραν

Με τους ίδιους παίκτες στην Κύπρο για τη ρεβάνς με Απόλλωνα η Μπραν

Η Μπραν, αντίπαλος του Απόλλωνα στον 3ο προκριματικό του Conference League, δεν έκανε καμία αλλαγή στη λίστα που δήλωσε στην UEFA, ενόψει του επαναληπτικού της ερχόμενης Τρίτης (11/08, 20:00) στο στάδιο «Αλφαμέγα».

BEST OF THEMASPORTS