Άρης: Ανακοινώνονται οι Βέλεθ και Σουλεϊμάνοφ - Σε αναμονή για Σάσα

Άρης: Ανακοινώνονται οι Βέλεθ και Σουλεϊμάνοφ - Σε αναμονή για Σάσα

Και τυπικά αναμένεται να τελειώσουν σήμερα δύο αποκτήσεις παικτών στον Άρη. Πρόκειται για τον Βέλεθ και τον Σουλεϊμάνοφ.

Ο πρώτος τακτοποίησε τις εκκρεμότητες που είχε με την Αλ Φατέχ και επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει και να ανακοινωθεί από τους κίτρινους. Ο Ρώσος άσος πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το συμβόλαιό του και μέσα στην ημέρα θα ανακοινωθεί ο δανεισμός του από την Κράνσονταρ για έναν χρόνο και στη συνέχεια και από την ελληνική ομάδα.

Και οι δύο μάλιστα, εκτιμάται ότι θα μπουν στις προπονήσεις από σήμερα το πρωί με τον Άκη Μάντζιο να έχει άλλες δύο επιπλέον επιλογές στα χέρια του.

Πλέον αυτό που απασχολεί τους κίτρινους είναι η υπόθεση του Σάσα. Ο Άρης έχει επικοινωνήσει με τον παίκτη και αυτό που περιμένει είναι η απάντηση του μετά από τη συνεννόηση με την οικογένειά του εάν θέλει να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη. Έτσι περιμένουν την απάντησή του και εάν αυτή είναι θετική τότε θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με την Φορταλέζα. Εκτιμήσεις για το πότε θα τους γίνει γνωστή η απάντησή του Σάσα δεν έχουν γίνει.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Γαλλία – Ισπανία: Είκοσι χρόνια μετά το έπος του Ζιντάν, η «Ρόχα» ψάχνει τη δική της εκδίκηση

Γαλλία – Ισπανία: Είκοσι χρόνια μετά το έπος του Ζιντάν, η «Ρόχα» ψάχνει τη δική της εκδίκηση

Είκοσι χρόνια μετά το ιστορικό 3-1 της Γαλλίας επί της Ισπανίας, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να υπογράφει μία από τις τελευταίες μεγάλες παραστάσεις της καριέρας του, οι δύο ποδοσφαιρικές υπερδυνάμεις συναντιούνται ξανά σε ημιτελικό Μουντιάλ, με τη «Ρόχα» να αναζητά τη δική της ποδοσφαιρική εκδίκηση.