Καθάρισε τη Μαρσέιγ η Μονακό και την έφτασε στη βαθμολογία (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)
Σπουδαία νίκη πανηγύρισε η Μονακό απέναντι στη Μαρσέιγ με 2-1 και πλέον συγκατοικούν στην 4η θέση της βαθμολογίας και μονομαχούν για ένα εισιτήριο του Champions League.




Όπως αποκάλυψε η ισπανική «Sport», τρεις ομάδες του MLS έχουν ήδη προσεγγίσει τον 32χρονο Γάλλο μεσοεπιθετικό, προσθέτοντας μάλιστα ότι στην Ατλέτικο Μαδρίτης ψάχνουν ήδη τον αντικαταστάτη του, αφού πιστεύουν ότι θα αποχωρήσει το επόμενο καλοκαίρι, παρότι έχει συμβόλαιο έως το 2026.
Δεδομένου και του ότι ο Γκριζμάν έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές ότι βλέπει με... καλό μάτι το ενδεχόμενο να κλείσει την καριέρα του στις ΗΠΑ, μια πιθανή μεταγραφή του στο MLS μόνο απίθανη δεν θα πρέπει να θεωρείται.
Όσον αφορά τον διάδοχό του στην Ατλέτικο, το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει ότι πρώτος στόχος των «ροχιμπλάνκος» για την αντικατάσταση του Γκριζμάν είναι ο Φεντερίκο Κιέζα της Γιουβέντους.
Sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις