Φασουλιώτης: «Η ομάδα που θα χάσει στο αιώνιο ντέρμπι, σίγουρα θα έχει προβλήματα»

Φασουλιώτης: «Η ομάδα που θα χάσει στο αιώνιο ντέρμπι, σίγουρα θα έχει προβλήματα»

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Κώστας Φασουλιώτης, ενόψει του αποψινού (21:00) «αιώνιου» ντέρμπι με αντίπαλο την Ομόνοια, για την 3η αγωνιστική.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι γρήγορα ακόμα, όμως το αποτέλεσμα θα διώξει τις μουρμούρες και θα δώσει αισιοδοξία σε όποιον πάρει τους τρεις βαθμούς. Θεωρώ πως η ομάδα που θα ηττηθεί, θα έχει θέματα, διότι το πρωτάθλημα είναι δύσκολο με ανταγωνιστικές ομάδες. Η ομάδα που θα χάσει, σίγουρα θα έχει προβλήματα. Αυτή είναι η άποψη μου. Ειδικά για τον ΑΠΟΕΛ είναι δύσκολα τα πράγματα, διότι ακολουθούν πολλά ντέρμπι στο πρόγραμμα. Αν πάρει νίκη ο Άρης ξεφεύγει, άρα το «αιώνιο» είναι σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Χρειάζεται σοβαρότητα και συγκέντρωση, τα λάθη θα παίξουν ρόλο. Στον ΑΠΟΕΛ ίσως υπάρχει κούραση, ενώ η ατμόσφαιρα ίσως βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές. Οι ποδοσφαιριστές των «γαλαζοκίτρινων» καλούνται να πάρουν το ματς».

Για τον αποκλεισμό από τη Γάνδη: «Ο ΑΠΟΕΛ συνολικά δεν ήταν κακός, ειδικότερα μέσα στο Βέλγιο, στο ΓΣΠ όμως ήταν κάκιστος δίχως αμφιβολία. Δεν υπήρξε ΑΠΟΕΛ μέσα στον αγωνιστικό χώρο, έτσι μοιράστηκε πίκρα στον κόσμο. Καλούνται να πάρουν το αποψινό παιχνίδι, διότι οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ δεν ανταποκρίνονται στο ρόλο τους. Πρέπει να καταλάβουν σε ποιο σύνολο παίζουν. Οφείλουν να δώσουν χαρά στον κόσμο».

Για τα τελειώματα των φάσεων: «Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύεται αρκετά ο ΑΠΟΕΛ. Ας ξεχάσουμε τη Γάνδη, μία επιτυχία θα φέρει ηρεμία στην ομάδα, άλλωστε ακολουθεί και η διακοπή. Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να παίζει γρήγορα, αφού αναπτύσσεται αργά, είναι κακό αυτό. Βλέπω την μπάλα να πηγαίνει παράλληλα, απουσιάζει η κάθετη μπαλιά. Δεν υπάρχει ο Πίντο στον ΑΠΟΕΛ αυτή τη στιγμή, λείπουν αρκετοί παίκτες. Δεν έχουμε δεκάρι στην ομάδα. Δεν μπορεί ούτε ο Ντάλσιο, ούτε ο Βιγιαφάνες να υποστηρίξουν αυτό το ρόλο. Χρειάζεται ενίσχυση σίγουρα η ομάδα, ας ελπίσουμε να έρθει παρά τον αποκλεισμό από το Conference League».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος είναι απίστευτος, είναι κρίμα, ας παίξουν οι παίκτες γι΄ αυτόν τον κόσμο. Παίρνουν πολλά λεφτά ως ποδοσφαιριστές και καλούνται να προσφέρουν τα μέγιστα για τη φανέλα και τον κόσμο της ομάδας».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Σίτι με υπογραφή Σεμένιο και σφραγίδα Σερκί κόντρα στη Νιούκαστλ και αγκαλιά με την πρόκριση

Σίτι με υπογραφή Σεμένιο και σφραγίδα Σερκί κόντρα στη Νιούκαστλ και αγκαλιά με την πρόκριση

Ο Σεμένιο άνοιξε τον δρόμο και ο Σερκί τελείωσε τη δουλειά, με τη Μάντσεστερ Σίτι να φεύγει από τη Νιούκαστλ με σκορ πρόκρισης (2-0) και να βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στον τελικό του Carabao Cup.