«Πήραμε ένα βαθμό σε μια καυτή έδρα»

«Πήραμε ένα βαθμό σε μια καυτή έδρα»

Δηλώσεις παραχώρησε ο βοηθός προπονητής του Εθνικού Άχνας μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το παιχνίδι και το αποτέλεσμα. Πήραμε ένα βαθμό σε μια καυτή έδρα με μια πολύ καλή ομάδα. Πήγαμε να πάρουμε το παιχνίδι. Σίγουρα δεν είναι εύκολο να βάζεις πέντε γκολ στην ΑΕΚ Αρένα και συγχαρητήρια στους παίκτες»

«Δεν μπορείς να είσαι ικανοποιημένος όταν δέχεσαι πέντε γκολ. Είμαστε μια νέα ομάδα. Πιστεύω στη συνέχεια θα βελτιωθούμε και θα είμαστε πιο σκληροί στην άμυνα».

«Είμαστε ευχαριστημένοι από τα δύο παιχνίδια, πιστεύουμε στη συνέχεια ότι θα είμαστε πιο δεμένη ομάδα, το πρωτάθλημα έχει πάρα πολύ δρόμο».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Μπαρτζώκας τραγουδά τη «Θάλασσα του Πειραιά»  (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μπαρτζώκας τραγουδά τη «Θάλασσα του Πειραιά» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι στο επίκεντρο του γλεντιού και μαζί με τους φίλους των «ερυθρολεύκων» τραγούδησε «Περαία μου, Περαία μου με τον Σαρωνικό σου που έχεις για καμάρι σου στον Ολυμπιακό σου».