Ολυμπιακός: Απορρίφθηκε η πρόταση για τον Αμούζου

Ολυμπιακός: Απορρίφθηκε η πρόταση για τον Αμούζου

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση στην Άντερλεχτ για δανεισμό του Φράνσις Αμούζου με οψιόν αγοράς, ωστόσο έλαβε αρνητική απάντηση όπως αναφέρουν στο Βέλγιο.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση εξτρέμ και στο προσκήνιο ήρθε το όνομα του Φράνσις Αμούζου. Σύμφωνα με τον Βέλγο δημοσιογράφο, Σάσα Ταβολιέρι, οι ερυθρόλευκοι κατέθεσαν πρόταση για τον δανεισμό του με υποχρέωση αγοράς το επόμενο καλοκαίρι ύψους 6.5 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο οι Βέλγοι σύμφωνα με την ίδια πηγή απάντησαν αρνητικά.

Ο Αμούζου βρίσκεται στην Άντερλεχτ από το 2015 και έχει συμβόλαιο με την βελγική ομάδα έως το καλοκαίρι του 2025 με οψιόν ανανέωσης γι' ένα ακόμη έτος.

Έχει συνολικά 206 συμμετοχές με την Άντερλεχτ, ενώ είναι και διεθνής με τις μικρές ομάδες του Βελγίου. Οι Βέλγοι για να τον παραχωρήσουν αξιώνουν το ποσό των εννέα εκατομμυρίων ευρώ.

Sport24.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ο Βινίσιους υπέγραψε την πρόκριση της Ρεάλ στους 16 του Champions League!

Ο Βινίσιους υπέγραψε την πρόκριση της Ρεάλ στους 16 του Champions League!

Με τον Βινίσιους να σκοράρει στο 80ό λεπτό, η Ρεάλ Μαδρίτης «καθάρισε» με σκορ 2-1 την Μπενφίκα στο Μπερνεμπέου και πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο για τους «16» του Champions League.