Ο θετικότατος Αρμπολέδα και οι 469 ημέρες απραξίας!

 Ο θετικότατος Αρμπολέδα και οι 469 ημέρες απραξίας!

Ο Ιβάν Αρμπολέδα ήρθε στην Ανόρθωση πριν μερικούς μήνες και βλέποντας το βιογραφικό του, καταλάβαινες πως έχει ποιότητα, ωστόσο έψαχνε το restart.

Στους πρώτους δύο αγώνες κάτω από τα δοκάρια της «Κυρίας», δέχθηκε μόλις 1 γκολ και πραγματοποίησε αρκετά καλές επεμβάσεις. Απέδειξε ότι είναι δύσκολο να τον νικήσεις κόντρα σε Οθέλλο και Εθνικό, δείχνοντας αρκετά καλά αντανακλαστικά σε κοντινές αποστάσεις, ενώ είχε εκπληκτικές αποκρούσεις σε μακρινά σουτ.

Σημείο αναφοράς για τον Κολομβιανό κίπερ είναι το μεγάλο διάστημα που είχε να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι, το οποίο δεν φάνηκε σε καμία περίπτωση. Ο Αρμπολέδα είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά σε επίσημο παιχνίδι πριν έρθει στην Ανόρθωση, στις 8 Μαΐου το 2022! Δηλαδή στον αγώνα κόντρα στον Εθνικό Άχνας το περασμένο Σάββατο (19/8) αγωνίστηκε μετά από 469 ημέρες.

Ενώ μάλιστα από τον Νοέμβριο του 2022 ήταν χωρίς ομάδα ο Κολομβιανός πράγμα που σημαίνει δούλευε ατομικά, τους τελευταίους 8 μήνες, πριν έρθει στην Κύπρο.  

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

«Οι οικονομικές υπερβάσεις, η πρόθεση για απόκτηση δανεικών και το plan b για την έδρα»

«Οι οικονομικές υπερβάσεις, η πρόθεση για απόκτηση δανεικών και το plan b για την έδρα»

Στον Supersport 104, μίλησε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Καρμιώτισσας, Παύλος Μιχαήλ, για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα.