«You’ll Never Walk Alone»: Οι φίλοι της Λίβερπουλ τίμησαν την μνήμη οπαδού της Έβερτον (ΒΙΝΤΕΟ)

«You’ll Never Walk Alone»: Οι φίλοι της Λίβερπουλ τίμησαν την μνήμη οπαδού της Έβερτον (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι φίλοι της Λίβερπουλ τίμησαν την μνήμη του 26χρονου φίλου της Έβερτον, Μάικ Τζόουνς, ο οποίος έχασε τη ζωή του την περασμένη Δευτέρα σε εργατικό ατύχημα στο υπό κατασκευή νέο γήπεδο των «ζαχαρωτών».

Σε μια σπουδαία κίνηση που δείχνει πως το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός περνά σε δεύτερη και τρίτη μοίρα μπροστά στον ανθρώπινο πόνο, προέβησαν οι φίλοι της Λίβερπουλ!

Συγκεκριμένα, στο 26ο λεπτό της εντός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο την Μπόρνμουθ για τη δεύτερη αγωνιστική της Premier League, οι φίλοι των «reds» σήκωσαν ένα πανό στην κερκίδα των οργανωμένων, το περίφημο «Kop», αποτίοντας φόρο τιμής στην μνήμη του φίλου της Έβερτον, Μάικ Τζόουνς, ο οποίος έχασε τη ζωή του την περασμένη Δευτέρα σε εργατικό ατύχημα στο υπό κατασκευή νέο γήπεδο των «ζαχαρωτών».

Μάλιστα, όλο το Άνφιλντ σηκώθηκε να χειροκροτήσει στην μνήμη του 26χρονου φιλάθλου, τραγουδώντας παράλληλα το «You’ll Never Walk Alone», προκαλώντας... ανατριχίλα σε μια ομολογουμένως βαριά και συγκινητική στιγμή.

-

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Καθάρισε εύκολα την Τυνησία και πήρε την πρωτιά η Ολλανδία, χέρι-χέρι στους «32» Ιαπωνία και Σουηδία

Καθάρισε εύκολα την Τυνησία και πήρε την πρωτιά η Ολλανδία, χέρι-χέρι στους «32» Ιαπωνία και Σουηδία

Η Ολλανδία επιβλήθηκε άνετα με 3-1 της Τυνησίας και πήρε την πρωτιά του 6ου ομίλου, ενώ στη φάση των «32» θα βρεθούν επίσης Ιαπωνία και Σουηδί, μετά από το μεταξύ τους ισόπαλο 1-1!