Το σκηνικό με Χουσαΐν και το νέο από... Πακιστάν

Το σκηνικό με Χουσαΐν και το νέο από... Πακιστάν

Ο Ετζάζ Χουσαΐν βρίσκεται εκτός πλάνων στον Απόλλωνα, ωστόσο ο Νορβηγό/Πακιστάνος διατηρεί συμβόλαιο με την Λεμεσιανή ομάδα, μέχρι το 2025.

Αναμένεται να αποχωρήσει τις επόμενες μέρες, με πιθανότερο σενάριο να φεύγει ως δανεικός.

Σε μια άλλη εξέλιξη όπως σημειώνει ο λογαριασμός «Pakistan Football News22», ο Χουσαΐν έκανε τις απαραίτητες διαδικασίες, για να πάρει Πακιστανικό διαβατήριο και να αγωνιστεί με την Εθνική.

Αγωνίστηκε με τις μικρές Εθνικές της Νορβηγία και έτσι έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί με την ομάδα του Πακιστάν.

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ρεκόρ συμμετοχών στον Τράπεζα Κύπρου Μαραθώνιο Λευκωσίας - Στον παγκόσμιο χάρτη των μαραθωνίων η πρωτεύουσα

Ρεκόρ συμμετοχών στον Τράπεζα Κύπρου Μαραθώνιο Λευκωσίας - Στον παγκόσμιο χάρτη των μαραθωνίων η πρωτεύουσα

Με απόλυτη επιτυχία και ρεκόρ συμμετοχών πραγματοποιήθηκε ο Τράπεζα Κύπρου Μαραθώνιος Λευκωσίας, επιβεβαιώνοντας τη θέση του ως τη μεγάλη αθλητική γιορτή της Πρωτεύουσας και έναν θεσμό που αναπτύσσεται δυναμικά, με ξεκάθαρο όραμα να καθιερωθεί ως το ετήσιο σημείο αναφοράς για τη Λευκωσία.