Υπέγραψε και αναλαμβάνει νέος αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα ο Ντέκο!

Υπέγραψε και αναλαμβάνει νέος αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα ο Ντέκο!

Ο Ντέκο ανακοινώθηκε από την Μπαρτσελόνα ως ο νέος αθλητικός διευθυντής της ομάδας, μετά την επερχόμενη αποχώρηση του Ματέου Αλεμάνι.

Τον ρόλο του αθλητικού διευθυντή της Μπαρτσελόνα θα αναλάβει ο Ντέκο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Καταλανούς για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Βραζιλιάνος (με πορτογαλικό διαβατήριο), που αποτέλεσε μέλος των «μπλαουγκράνα» από την τετραετία 2004-2008, θα αντικαταστήσει τον Ματέου Αλεμάνι, που θα αποχωρήσει από τον σύλλογο στις 2 Σεπτεμβρίου.

Φυσικά, ο Ντέκο θα αναλάβει το κομμάτι της απόκτησης παικτών και το χτίσιμο του ρόστερ, μαζί με τον Τσάβι και το επιτελείο του.

Πέραν αυτού, ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα διατηρούσε εξαιρετικές σχέσεις με την ομάδα και αποτέλεσε καθοριστικός παράγοντας στις μεταγραφές του συλλόγου τα τελευταία χρόνια, όπως αυτή του Ραφίνια από τη Λιντς το περασμένο καλοκαίρι.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Γιοβάνοβιτς: «Έχουμε τον τρόπο όπως αγωνιζόμαστε να νικάμε, υπέφερα με τους πέντε σέντερ φορ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιοβάνοβιτς: «Έχουμε τον τρόπο όπως αγωνιζόμαστε να νικάμε, υπέφερα με τους πέντε σέντερ φορ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη δυσκολία του να ανατρέπεις το σκορ κόντρα σε μια καλή ομάδα, όπως η Σερβία, στάθηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο Βελιγράδι.

BEST OF THEMASPORTS