Ο Σα Πίντο περιμένει... ενίσχυση

Ο Σα Πίντο περιμένει... ενίσχυση

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο έκανε «ψαγμένες» και γνώριμες επιλογές στο μεταγραφικό πεδίο, προσθέτοντας ποδοσφαιριστές σε θέσιες που είχει ανάγκη ο ΑΠΟΕΛ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έδωσε την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές που εντάχθηκαν στο ρόστερ και περιμένει ανταπόδοση. 

Οι Γουίλσον και Φετφατζίδης είναι οι ποδοσφαιριστές με τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής, χωρίς να φτάνουν μέχρι σήμερα στα επίπεδα που μπορούν και που έχει ανάγκη η ομάδα της Λευκωσίας. Ο Τομανέ παραμένει εναλλακτική λύση του Κβιλιτάια και δεν μπορεί να κριθεί στον ίδιο βαθμό. Διαθέτει το... βιογραφικό για να προσφέρει και αυτό αναμένουν οι γαλαζοκίτρινοι.

Όσο αφορά τον Πέτροβιτς, το πρώτο δείγμα ήταν θετικό και με την εμπειρία του δείχνει έτοιμος να προσφέρει στον μεσοαμυντικό τομέα, στη θέση που θα κληθεί να εξυπηρετήσει.

Από εκεί και πέρα οι Βιτάλ, Καραμανώλης και Φαουάζ θα έχουν τις ευκαιρίες που πρέπει να... αρπάξουν και να αξιοποιήσουν.



Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Από πού θα δείτε τα ματς ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ, Παναθηναϊκός-Μονακό και Μπαρτσελόνα-Ερυθρό Αστέρας (ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ 21/04)

Από πού θα δείτε τα ματς ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ, Παναθηναϊκός-Μονακό και Μπαρτσελόνα-Ερυθρό Αστέρας (ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ 21/04)

Ο δεύτερος ημιτελικός των πλέι-οφ για την Basket League ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ, καθώς και τα δύο ματς για τα play-in της Euroleague ανάμεσα σε Παναθηναϊκό-Μονακό και Μπαρτσελόνα-Ερυθρό Αστέρα, ξεχωρίζουν από το σημερινό (21/04) πρόγραμμα των αθλητικών τηλεοπτικών μεταδόσεων.