Ο Σα Πίντο περιμένει... ενίσχυση

Ο Σα Πίντο περιμένει... ενίσχυση

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο έκανε «ψαγμένες» και γνώριμες επιλογές στο μεταγραφικό πεδίο, προσθέτοντας ποδοσφαιριστές σε θέσιες που είχει ανάγκη ο ΑΠΟΕΛ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έδωσε την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές που εντάχθηκαν στο ρόστερ και περιμένει ανταπόδοση. 

Οι Γουίλσον και Φετφατζίδης είναι οι ποδοσφαιριστές με τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής, χωρίς να φτάνουν μέχρι σήμερα στα επίπεδα που μπορούν και που έχει ανάγκη η ομάδα της Λευκωσίας. Ο Τομανέ παραμένει εναλλακτική λύση του Κβιλιτάια και δεν μπορεί να κριθεί στον ίδιο βαθμό. Διαθέτει το... βιογραφικό για να προσφέρει και αυτό αναμένουν οι γαλαζοκίτρινοι.

Όσο αφορά τον Πέτροβιτς, το πρώτο δείγμα ήταν θετικό και με την εμπειρία του δείχνει έτοιμος να προσφέρει στον μεσοαμυντικό τομέα, στη θέση που θα κληθεί να εξυπηρετήσει.

Από εκεί και πέρα οι Βιτάλ, Καραμανώλης και Φαουάζ θα έχουν τις ευκαιρίες που πρέπει να... αρπάξουν και να αξιοποιήσουν.



Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Όταν ο επιχειρηματικός κόσμος στηρίζει τα όνειρα: Το Sofa2Go στο πλευρό της Εθνικής Ομάδας Ανσάμπλ

Όταν ο επιχειρηματικός κόσμος στηρίζει τα όνειρα: Το Sofa2Go στο πλευρό της Εθνικής Ομάδας Ανσάμπλ

Η ιστορική 6η θέση που κατέκτησε η Εθνική Ομάδα Ανσάμπλ της Κύπρου στο Παγκόσμιο Challenge Cup Ρυθμικής Γυμναστικής στο Κλουζ-Ναπόκα της Ρουμανίας δεν αποτελεί μόνο μια μεγάλη αθλητική επιτυχία. Είναι η επιβράβευση σκληρής δουλειάς, καθημερινών θυσιών και μιας προσπάθειας που συνεχίζεται με έναν ακόμη μεγαλύτερο στόχο: την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες το 2028.