Εκτέλεσε την Αλμερία από τα... έντεκα βήματα και μπήκε με το δεξί στη σεζόν η Ράγιο Βαγιεκάνο!

Εκτέλεσε την Αλμερία από τα... έντεκα βήματα και μπήκε με το δεξί στη σεζόν η Ράγιο Βαγιεκάνο!

Με δύο εύστοχα πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο η Ράγιο Βαγιεκάνο πέρασε από την έδρα της Αλμερία (0-2) και μπήκε με το... δεξί στη νέα σεζόν!

Τον καλύτερο δυνατό τρόπο μπήκε στη νέα αγωνιστική χρονιά η Ράγιο Βαγιεκάνο, περνώντας με άνεση από την έδρα της Αλμερία (0-2), στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της La Liga για τη σεζόν 2023/24!

Η ομάδα του Φρανσίσκο Ροντρίγκεθ «καθάρισε» την υπόθεση νίκης από το πρώτο κιόλας μισάωρο του αγώνα.

Συγκεκριμένα, στο 20', ο Παλαθόν άνοιξε το σκορ από το σημείο του πέναλτι, με τον Εντικά, οκτώ λεπτά αργότερα να «μιμείται» τον Ισπανό, γράφοντας το τελικό 2-0 από το σημείο της άσπρης βούλας.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Θλίψη στον κυπριακό αθλητισμό: Έφυγε ο Ανδρέας Νεοφύτου - Φωτογραφία

Θλίψη στον κυπριακό αθλητισμό: Έφυγε ο Ανδρέας Νεοφύτου - Φωτογραφία

Βαθιά θλίψη σκόρπισε στον κυπριακό αθλητισμό ο θάνατος του Ανδρέα Νεοφύτου, εξέχουσας προσωπικότητας της καλαθοσφαίρισης.