Μπάγερν: Πρόταση - ρεκόρ για Κέιν, δίνει 100 εκατ. ευρώ στην Τότεναμ

Μπάγερν: Πρόταση - ρεκόρ για Κέιν, δίνει 100 εκατ. ευρώ στην Τότεναμ

Η Μπάγερν κατέθεσε πρόταση - ρεκόρ στην Τότεναμ ύψους 100 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Χάρι Κέιν κι έδωσε διορία στους "μπλε" να απαντήσει μέχρι το πρωί του Σαββάτου (5/8), σύμφωνα με την Daily Mail.

Η Μπάγερν έπαιξε το τελευταίο της "χαρτί" στις διαπραγματεύσεις με την Τότεναμ, καταθέτοντας πρόταση - ρεκόρ για τον Χάρι Κέιν.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι Βαυαροί, που είχαν δει τις δύο προηγούμενες προσφορές του στα 80 και 86 εκατ. ευρώ να απορρίπτονται, βελτίωσαν ακόμα περισσότερο την πρότασή τους, δίνοντας 100 εκατ. ευρώ στους "μπλε".

Μαζί με την προσφορά όμως, η Μπάγερν έδωσε και διορία στην Τότεναμ για να αποφασίσει αν θα την κάνει δεκτή ή θα απορρίψει κι αυτή, κλείνοντας οριστικά το κεφάλαιο αυτό.


Το deadline που έχει στα χέρια του ο Ντάνιελ Λέβι είναι μέχρι το πρωί του Σαββάτου (5/8), με τον χρόνο να τον πιέζει ασφυκτικά πλέον.

Εάν οι δύο πλευρές τα βρουν, τότε ο Κέιν θα μετακομίσει στο Μόναχο και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, που θα του αποφέρει ετησίως 24 εκατ. ευρώ.

Sport24.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Σεργίου για ποινή σε 44χρονο: «Δεν ήταν προπονητής, δεν είχε δίπλωμα»

Σεργίου για ποινή σε 44χρονο: «Δεν ήταν προπονητής, δεν είχε δίπλωμα»

Ποινή φυλάκισης για 4 χρόνια επιβλήθηκε σε 44χρονο παράγοντας που σε κάποιες περιπτώσεις με δική του πρωτοβουλία προσπάθησε να κάνει και τον προπονητή στη Λεμεσό για αδικήματα απόκτησης πρόσβασης υλικού σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού, σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης παιδιών και παιδικής πορνογραφίας. Στο πλαίσιο αυτό, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Κύπρου, Μιχάλης Σεργίου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους.