ΤΟΣΑ εισιτήρια «έφυγαν» από τους Ανορθωσιάτες

ΤΟΣΑ εισιτήρια «έφυγαν» από τους Ανορθωσιάτες

Έσπασε το φράγμα των 3000 εισιτηρίων διαρκείας ο κόσμος της Ανόρθωσης, με τον εκπρόσωπο Τύπου της Κυρίας Δημήτρη Χριστοφόρου να αναφέρει ότι στόχος είναι οι 5000.

Για τα διαρκείας: «Ξεπεράσαμε τις 3000. Αύριο ολοκληρώνεται η διαδικασία ανανέωσης και καλούμε τον κόσμο να το πράξει για να εξασφαλίσει μια θέση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Από το Σάββατο θα υπάρχει ελεύθερη προπώληση μέχρι και την έναρξη των αγώνων. Ο κόσμος είναι ο πιο σταθερός και μεγαλύτερος οικονομικός αιμοδότης που έχει η Ανόρθωση και τους καλούμε να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς και από τη δική τους δύναμη θα παίρνει και η ομάδα να πετύχει στη φετινή σεζόν. Έχουμε στόχο να επαναλάβουν τον περσινό αριθμό των 5000».

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Η Νότιγχαμ του Μαρινάκη... «βουλιάζει» – Κυνικός Γκλάσνερ: «Ή το αλλάζουμε ή θα έρθει έκτος προπονητής»!

Η Νότιγχαμ του Μαρινάκη... «βουλιάζει» – Κυνικός Γκλάσνερ: «Ή το αλλάζουμε ή θα έρθει έκτος προπονητής»!

Η Νότιγχαμ Φόρεστ συνεχίζει να προβληματίζει στην Premier League, με την ήττα από την Μπρέντφορντ να μεγαλώνει την πίεση στο εσωτερικό της ομάδας. Το 2-0 στο Λονδίνο αποτέλεσε την τέταρτη αποτυχία της στα τελευταία πέντε παιχνίδια, με τον Όλιβερ Γκλάσνερ να εμφανίζεται ιδιαίτερα απογοητευμένος και να προαναγγέλλει σημαντικές αλλαγές, μη αποκλείοντας ακόμη και τη δική του αποχώρηση!

BEST OF THEMASPORTS