Ακαδημία Άρη: Στο επιτελείο ο Θεοδοσίου…
Αναλαμβάνει επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ακαδημίας του Άρη, ο Νικόλας Θεοδοσίου.




«Θέλω να ευχαριστήσω όλους εδώ στην Κύπρο που καλωσόρισαν. Ήταν εξαιρετική φιλοξενία. Δεν έχω παράπονο με τους παίκτες ούτε με το αποτέλεσμα. Σκοράραμε και όλα θα κριθούν την επόμενη εβδομάδα στην έδρα μας».
Αν θα τους επηρεάσει το ματς με Ερυθρό Αστέρα πριν τον επαναληπτικό με ΑΠΟΕΛ: «Εμείς πάμε για το καλύτερο. Έχουμε μόνο δύο μέρες ξεκούρασης όμως δίνουμε πάντα το καλύτερο και αυτό θα κάνουμε και στα δύο παιχνίδια. Θα κάνουμε τις απαραίτητες αλλαγές για να έχουμε ενέργεια και φρεσκάδα».
Για το που θα κριθεί ο επαναληπτικός και η πρόκριση: «Ήμασταν αρκετά επικίνδυνοι και σκοράραμε μια φορά. Στον επαναληπτικό θέλουμε να είμαστε ακόμη καλύτεροι».
Τι πιθανότητες δίνει στην ομάδα του για την ανατροπή: «Θα κάνουμε ανάλυση τώρα που είδαμε τον ΑΠΟΕΛ. Πρέπει να σκοράρουμε και να βελτιώσουμε την άμυνα που είναι το αδύναμο μας σημείο».
Για την ατμόσφαιρα και τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ: «Η ατμόσφαιρα και η φιλοξενία ήταν υπέροχη, τους εκτιμώ πάρα πολύ».
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις