Τσέλσι: Είπε «όχι» σε 46 εκατ. ευρώ για τον Γκάλαχερ

Τσέλσι: Είπε «όχι» σε 46 εκατ. ευρώ για τον Γκάλαχερ

Η Γουέστ Χαμ θέλει τον Κόνορ Γκάλαχερ αλλά πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Στο στόχαστρο της Γουέστ Χαμ έχει μπει ο Κόνορ Γκάλαχερ για να καλυφθεί το κενό του Ντέκλαν Ράις που πουλήθηκε στην Άρσεναλ.

Μόνο που ο 23χρονος μέσος της Τσέλσι έχει συμβόλαιο σε ισχύ και πρέπει να ικανοποιηθούν οικονομικά οι «μπλε» για να τον αφήσουν να φύγει.

Όπως έγραψε μάλιστα, ο Φαμπρίσιο Ρομάνο, η Τσέλσι είπε "όχι" σε πρόταση 40 εκατ. λιρών (περίπου 46 εκατομμύρια ευρώ) έπειτα από συζήτηση της διοίκησης με τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Γουέστ Χαμ εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για τον παίκτη αλλά η Τσέλσι για να τον πουλήσει θέλει τουλάχιστον 50 εκατ. λίρες (58 εκατ. ευρώ).

Sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Δείτε πως η Άρσεναλ έχασε το ντέρμπι με τη Σίτι, ενώ είχε ευκαιρίες στο Β' ημίχρονο για να βάλει... 4 γκολ! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Δείτε πως η Άρσεναλ έχασε το ντέρμπι με τη Σίτι, ενώ είχε ευκαιρίες στο Β' ημίχρονο για να βάλει... 4 γκολ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάνει ότι μπορεί η Άρσεναλ για να χάσει και τον φετινό τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ και όπως όλα δείχνουν, θα φέρει εις πέρας την τεράστια προσπάθεια της, αφού πολύ δύσκολα πλέον δεν θα κατορθώσει αυτό που πριν μερικές αγωνιστικές φάνταζε ως ακατόρθωτο, να... δωρίσει δηλαδή το πρωτάθλημα στη Μάντσεστερ Σίτι!