Το ποσό που έλαβε ο Χάλαντ μαζί με το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή κόντρα στην Γιοκαχόμα

Το ποσό που έλαβε ο Χάλαντ μαζί με το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή κόντρα στην Γιοκαχόμα

Το ποσό που έλαβε ο Έρλινγκ Χάλαντ για το βραβείο του καλύτερου παίκτη, μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης της Σίτι με την Γιοκοχάμα.

Η Μάντσεστερ Σίτι σάρωσε την περασμένη σεζόν σε Αγγλία (κατέκτησε το νταμπλ) και Ευρώπη (πήρε το Champions League) και η νέα σεζόν βρίσκει την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να έχει και πάλι υψηλότατες φιλοδοξίες.

Οι πολίτες από το πρώτο τους κιόλας καλοκαιρινό φιλικό προετοιμασίας, έδειξαν ότι ξεκινούν από εκεί που σταμάτησαν. Επικράτησαν 5-3 της Γιοκοχάμα Μαρίνος με κορυφαίο τον Έρλινγκ Χάλαντ, που σκόραρε δις.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Νορβηγός επιθετικός έλαβε το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή του αγώνα. Παρόλο που στην επιταγή που του δόθηκε αναγραφόταν τριψήφιος αριθμός, τα 1.000.000 γιεν Ιαπωνίας ισοδυναμούν με 5.484 λίρες, δηλαδή με 6.347 ευρώ.

 

Sport24.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της ΕΑΚ για το 2026

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της ΕΑΚ για το 2026

Η ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου (ΕΑΚ) για το 2026, η οποία φέτος ήταν και Καταστατική, με σκοπό να εναρμονιστεί το καταστατικό της ΕΑΚ με πρόνοιες του περί σωματείων νόμου, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2026 στην αίθουσα Allwyn «Ευ Αγωνίζεσθαι» στο Ολυμπιακό Μέγαρο στη Λευκωσία.