Με αυτή την προσφορά η Μπάγερν θέλει να κάνει τον Κέιν... άρχοντα!

Με αυτή την προσφορά η Μπάγερν θέλει να κάνει τον Κέιν... άρχοντα!

Η Μπάγερν θέλει τον Χάρι Κέιν και το δείχνει!

Οι Βαυαροί έχουν παραδεχθεί δημόσια ότι ο αρχηγός της εθνικής ομάδας της Αγγλίας είναι ο βασικός μεταγραφικός στόχος τους για το φετινό καλοκαίρι, παρά το γεγονός ότι η στάση της Τότεναμ είναι αρνητική, τουλάχιστον μέχρι τώρα.

Ωστόσο, οι άνθρωποι της Μπάγερν δεν εγκαταλείπουν την προσπάθεια για να κάνουν δικό τους τον Κέιν και προσπαθούν να δελεάσουν τον παίκτη με μια πολύ μεγάλη προσφορά.

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ η πρόταση που έχει στα χέρια του ο αρχηγός της Τότεναμ είναι για συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας, δηλαδή ως το 2028, και με ετήσιες απολαβές που θα ξεπερνούν τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Κέιν είναι πολύ θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στο Μόναχο και αναμένονται οι εξελίξεις...

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Τέλος στα σενάρια για Σανέ και Απόλλωνα

Τέλος στα σενάρια για Σανέ και Απόλλωνα

Καμία βάση δεν έχουν τα σενάρια που κυκλοφόρησαν το βράδυ της Τρίτης (15/09) για μετακίνηση του Μαμαντού Σανέ στον Απόλλωνα με τη μορφή δανεισμού.