ΣΑ ΠΙΝΤΟ: «Επιβληθήκαμε του αντιπάλου, μου άρεσε αυτό που είδα - Θα πάρουμε αριστερό μπακ»

ΣΑ ΠΙΝΤΟ: «Επιβληθήκαμε του αντιπάλου, μου άρεσε αυτό που είδα - Θα πάρουμε αριστερό μπακ»

Δηλώσεις του Σα Πίντο μετά το φιλικό αγώνα κόντρα στον Βόλο.

Αναλυτικά:

«Η άποψη μου είναι ότι ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ήταν η τελική προετοιμασία πριν παίξουμε απέναντι στην Βοϊβοντίνα. Δουλέψαμε σκληρά αυτές τις εβδομάδες αλλά ακόμη δεν είμαστε στον επιθυμητό βαθμό. Σίγουρα πρέπει να ανεβούμε στην συνέχεια και να βελτιώσουμε τις τελικές μας προσπάθειες. Θα ρίξουμε ρυθμούς, θα ξεκουράσουμε τα παιδιά ενόψει του παιχνιδιού.

Μου άρεσε αυτό που είδα, το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θα θέλαμε γιατί πάντα θέλω να κερδίζω. Επιβληθήκαμε του αντιπάλου, είχαμε καλές εναλλαγές.»

Για Βιγιαφάνιες και Μαρκίνιος: «Θα προτιμούσα να τους είχαμε από την αρχή της προετοιμασίας και είναι αρκετά σημαντικοί ποδοσφαιριστές, Αν δεν είναι έτοιμοι για 90 λεπτά, ή θα μπουν μετά στο παιχνίδι ή θα ξεκινήσουν και θα δούμε στη πορεία.»

Για τα μεταγραφικά: «Θα κινηθούμε για την απόκτηση αριστερού μπακ για τον Α’ Κατάλογο. Ο Πέτροβιτς ήρθε στην ομάδα και είναι αρκετά έμπειρος, μπορεί να αγωνιστεί ως κεντρικός αμυντικός, αλλά και αμυντικός μέσος. Ο Πέτροβιτς δεν αναμένεται να είναι σε θέση να αγωνιστεί για αρκετά λεπτά κόντρα στην Βοϊβοντίνα. Είναι δύσκολο με τις μεταγραφές καθώς δεν μπορούμε να πληρώσουμε για να πάρουμε κάποιο ποδοσφαιριστή, μόνο ελεύθερο ή δανεικό.»

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

LIVE: Freedom24 Krasava ΕΝΥ - Εθνικός Άχνας 1-0 (Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ)

LIVE: Freedom24 Krasava ΕΝΥ - Εθνικός Άχνας 1-0 (Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ)

Η Freedom24 Krasava ΕΝΥ κοντράρεται απόψε (19:00) στο «Αμμόχωστος» με τον Εθνικό Άχνας για την 3η αγωνιστική των πλέι-άουτ και το ThemaSports.com θα σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.