Γιάνσον για Σίμιτς: «Πήραμε έναν έμπειρο και… πεινασμένο ποδοσφαιριστή»

Γιάνσον για Σίμιτς: «Πήραμε έναν έμπειρο και… πεινασμένο ποδοσφαιριστή»

Ο Γιέσπερ Γιάνσον μίλησε για το σκεπτικό της απόκτησης του Βέλικο Σίμιτς.

Αναλυτικά:

Ο Αθλητικός Διευθυντής της ομάδας μας, Γιέσπερ Γιάνσον, μίλησε στην ιστοσελίδα μας για το σκεπτικό της απόκτησης του Βέλικο Σίμιτς.

«Ο Σίμιτς είναι ένας έμπειρος ποδοσφαιρικής σε καλή ηλικία.

Μεγάλωσε και αγωνίστηκε σε έναν μεγάλο Σύλλογο όπως είναι ο Ερυθρός Αστέρας. Τις τελευταίες δύο σεζόν αγωνιζόταν στη Βοϊβοντίνα, ενώ είχε πέρασμα και από άλλες ομάδες της Ευρώπης.

Το επόμενο βήμα για αυτόν είναι πλέον η ΟΜΟΝΟΙΑ. Πήραμε έναν έμπειρο και… πεινασμένο ποδοσφαιριστή.

Είναι πολύ ευκίνητος με την μπάλα και μπορεί να αγωνιστεί στα δύο άκρα της επίθεσης και ως επιτελικός μέσος. Είναι… επιθετικός ποδοσφαιριστής και πάντα είναι δυνατός στις μονομαχίες.

Είναι καλός χαρακτήρας και ένας ποδοσφαιριστής που πιστεύουμε ότι μπορεί να μπει στην ομάδα και να είναι άμεσα ανταγωνιστικός.

Έχει την εμπειρία, αγωνίστηκε ξανά σε Συλλόγους της Ευρώπης και ήταν από τους ηγέτες της Βοϊβοντίνα.

Πρόσφατα αγωνίστηκε στην εθνική ομάδα της Σερβίας σε ένα παιχνίδι απέναντι στην Αμερική. Σε εκείνον τον αγώνα ήταν και αρχηγός της χώρας του.

Ανυπομονούμε να τον δούμε όταν θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Δεν έχει δώσει αγώνες τους τελευταίους μήνες, αλλά είναι σε πολύ καλή κατάσταση».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Θέμα στην A Bola η Ομόνοια και η... Ομόνοια 29Μ: «Ιστορίες στο ποδόσφαιρο που μοιάζουν βγαλμένες από μυθιστόρημα»

Θέμα στην A Bola η Ομόνοια και η... Ομόνοια 29Μ: «Ιστορίες στο ποδόσφαιρο που μοιάζουν βγαλμένες από μυθιστόρημα»

Η μεγάλη πορτογαλική ιστοσελίδα A Bola φιλοξένησε εκτενές αφιέρωμα για την ξεχωριστή ιστορία της Ομόνοιας και της Ομόνοιας 29Μ, περιγράφοντας το κυπριακό ποδοσφαιρικό «παράδοξο» που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον και στο εξωτερικό.

BEST OF THEMASPORTS