Τον θέλουν Άρσεναλ και Τότεναμ, μπαίνει «σφήνα» και η Τσέλσι!

Τον θέλουν Άρσεναλ και Τότεναμ, μπαίνει «σφήνα» και η Τσέλσι!

Για την απόκτηση του 23χρονου αμυντικού της Κρίσταλ Πάλας, Μαρκ Γκουέχι, παλεύει η Τσέλσι, μπαίνοντας «σφήνα» στις Άρσεναλ και Τότεναμ!

Μετά την Άρσεναλ κα τη Τότεναμ, τώρα και η Τσέλσι μάχεται για την απόκτηση του αμυντικού της Κρίσταλ Πάλας, Μαρκ Γκουέχι!

Έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του Γουέσλει Φοφανά, οι «μπλε» ψάχνουν έναν παίκτη που θα μπορέσει να καλύψει το κενό στην «καρδιά» της άμυνας. Αυτόν φαίνεται πως το βρήκαν στο πρόσωπο του 23χρονου στόπερ των «αετών».

Η Πάλας απαιτεί 50 εκατ. ευρώ για τον νεαρό ποδοσφαιριστή, καθώς θεωρείται ένας από τους κορυφαίους ανερχόμενους κεντρικούς αμυντικούς στη Premier League, με την Τσέλσι να μπαίνει δυναμικά στην απόκτησή του!

Ο Άγγλος αμυντικός αποκτήθηκε από την Πάλας το καλοκαίρι του 2021 έναντι 22 εκατ. ευρώ. Έκτοτε μετράει 76 συμμετοχές, πετυχαίνοντας μάλιστα τρία γκολ και μια ασίστ.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κουτρολός

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ατσάλινη Νιούκαστλ των δέκα παικτών, σόκαρε τη Γιουνάιτεντ με γκολάρα στο 90'!

Ατσάλινη Νιούκαστλ των δέκα παικτών, σόκαρε τη Γιουνάιτεντ με γκολάρα στο 90'!

Παρότι αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησής της με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Νιούκαστλ πήρε τη νίκη με 2-1, χάρη σε μια γκολάρα του Οσούλα στο 90'!