Η Τουρκάλα δημοσιογράφος ζήτησε συγγνώμη: «Δεν ήθελα να προσβάλω τον Ολυμπιακό»
Η Ντενίζ Ακσόι, η Τουρκάλα δημοσιογράφος που έκανε την flash interview του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, απολογήθηκε για το πώς βγήκε η ερώτησή της προς τον Λιθουανό κόουτς.




Σύμφωνα με την «Telegraph» ο αρχηγός της Τότεναμ και της Εθνικής Αγγλίας αρνήθηκε την προσέγγιση που έγινε προ ημερών από τους Παριζιάνους, οι οποίοι ήταν διατεθειμένοι να του προσφέρουν πολυετές συμβόλαιο ύψους 12 εκατ. ευρώ το χρόνο.
Ως εκ τούτου η Μπάγερν Μονάχου δείχνει να «παίζει» μόνη της πλέον στη διεκδίκηση του Κέιν, αν κι ακόμη υπάρχει απόσταση στις επαφές της με τους «σπερς».
Την ίδια ώρα η Τότεναμ έκανε τη δική της κίνηση προς τον αρχηγό της, προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο για να μείνει στο Λονδίνο, με αποδοχές που αγγίζουν τις 250.000 ευρώ την εβδομάδα, όμως ο ίδιος δεν δείχνει ιδιαίτερα θετικός κι εξακολουθεί να σκέφτεται τη μεταγραφή, έπειτα από μία δεκαετία στην πρώτη ομάδα των «πετεινών».
Sdna.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις