«Για να τιμούμε τους πεσόντες πρέπει να τιμούμε την αλήθεια»

«Για να τιμούμε τους πεσόντες πρέπει να τιμούμε την αλήθεια»

H ανακοίνωση.

Για να τιμούμε τους πεσόντες πρέπει να τιμούμε την αλήθεια. Δεν ήταν διχόνοια, ήταν ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Δεν ήταν άφρονες, ήταν ΠΡΟΔΟΤΕΣ, οι οποίοι διέπραξαν δολοφονίες και ξεπούλησαν τη μισή μας πατρίδα.
Τιμούμε μόνο όσους υπερασπίστηκαν την δημοκρατία. Το τμήμα μας σε μια συμβολική παρουσία παρευρέθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Ιουλίου, στη Λαζανιά και τίμησε τους 4 ήρωες ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ & ΤΑΣΟ ΧΡΙΣΤΟΦΗ και ΧΡΙΣΤΑΚΗ ΚΟΜΠΟ
δολοφονηθέντες στις 16/7/1974 από την ΕΟΚΑ Β.
Τιμή και Δόξα στους ήρωες της δημοκρατίας. Ως ΟΜΟΝΟΙΑ έχουμε υποχρέωση να προβάλλουμε την αλήθεια. Ως ΟΜΟΝΟΙΑ θα συνεχίσουμε με τη δράση μας να προωθούμε την επανένωση του τόπου μας, γιατί μόνο έτσι θα βρουν πραγματική δικαίωση οι ήρωες μας.

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έκτακτα μέτρα για τον αφθώδη πυρετό: Μέχρι €2.500 αποζημίωση ανά ζώο - Ολες οι λεπτομέρειες

Έκτακτα μέτρα για τον αφθώδη πυρετό: Μέχρι €2.500 αποζημίωση ανά ζώο - Ολες οι λεπτομέρειες

Η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου ανακοίνωσε το νέο πλαίσιο στήριξης για τους κτηνοτρόφους που επλήγησαν από τον αφθώδη πυρετό, έπειτα από συμφωνία με τις αγροτικές οργανώσεις και τους εκπροσώπους του κλάδου.