Δημητρίου: «Έχουμε τρεις ανοιχτές θέσεις στον κατάλογο Α΄ - Δεν άνοιξε τα χαρτιά της η Βοϊβοντίνα»

Δημητρίου: «Έχουμε τρεις ανοιχτές θέσεις στον κατάλογο Α΄ - Δεν άνοιξε τα χαρτιά της η Βοϊβοντίνα»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, ο οποίος μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

«Είναι σε εξέλιξη η προπόνηση μετά το δεύτερο μας φιλικό, σιγά σιγά προετοιμαζόμαστε για το τρίτο και τέταρτο φιλικό και την επόμενη εβδομάδα θα είμαστε στην Κύπρο. Είναι καλές οι συνθήκες, αλλά χθες με τη Βοϊβοντίνα έβρεχε συνεχώς, οι κλιματολογικές συνθήκες είναι καλές σε σχέση με την Κύπρο».

Για το αν είναι ικανοποιημένοι με την εικόνα της ΑΕΚ: «Τα φιλικά παιχνίδια είναι για να βγάλει συμπεράσματα ο προπονητής και να ετοιμάσει την ομάδα για τα επίσημα παιχνίδια. Να προσπαθεί να μοντάρει την ομάδα. Βρισκόμαστε σε καλύτερα επίπεδα σε σχέση με το πρώτο φιλικό. Στόχος είναι παιχνίδι με παιχνίδι να βελτιώνεσαι, να ενσωματώνεις τα νέα πρόσωπα. Τώρα έμεινε να ενσωματώσουμε στα δύο τελευταία φιλικά τον Καπτούμ. Με εξαίρεση τον Νικόλα Εγγλέζου που έκανε την επέμβαση τέλος της σεζόν, όλοι είναι στη διάθεση του προπονητή. Θα παίξουμε με την Κισβάρντα την Κυριακή στις 18:30 ώρα Κύπρου και στις 19/07 θα παίξουμε με ομάδα από τη Σαουδική Αραβία. Την Πέμπτη το απόγευμα επιστρέφουμε Κύπρο και το Σάββατο θα κάνουμε τον αγιασμό και την πρώτη ανοικτή προπόνηση».

Για τον Εγγλέζου: «Ανεβάζει ρυθμούς ο Νικόλας, κάνει ατομικό πρόγραμμα και θα δείξει αν θα προλάβει τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια».

Για τον Καπτούμ: «Έκανε την πρώτη του προπόνηση χθες το πρωί, δεν αγωνίστηκε στο φιλικό, λογικά θα τον δούμε να παίρνει χρόνο με την Κισβάρντα και στα επόμενα φιλικά».

Για τον Στυλιανίδη: «Γενικά όλοι νεαροί που ήρθαν έχουν παίξει, ο Στυλιανίδης έπαιξε 90λεπτο με την Βοϊβοντίνα όπως και ο Τούμπας με τον Παναθηναϊκό, είναι οι μόνοι δύο που πήραν 90λεπτα».

Για επόμενες προσθήκες: «Ο προγραμματισμός δεν σταματάει ποτέ, περιμένουμε τις επόμενες προσθήκες, όταν θα είμαστε έτοιμοι θα ανακοινώσουμε παίκτη. Έχουμε τρεις ανοιχτές θέσεις στον κατάλογο Α’. Αυτή τη στιγμή, τα δεδομένα για μας είναι ότι ουσιαστικά ψάχνουμε την ενίσχυση στα άκρα και στην επίθεση».

Για τη Βοϊβοντίνα: «Ήταν ένα παιχνίδι που μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Η Βοϊβοντίνα είναι ομάδα που είναι σφικτή πίσω και καλή στο παιχνίδι των αντεπιθέσεων. Μας έκαναν από μία φάση στο κάθε ημίχρονο. Δεν μπορείς φυσικά να είσαι απόλυτος, γιατί μοίρασαν τον χρόνο συμμετοχής, έχουν το τελευταίο τους παιχνίδι σήμερα. Δεν άνοιξαν εντελώς τα χαρτιά τους πιστεύω, επειδή έπαιζαν με ομάδα από την Κύπρο».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Με ένα ΚΛΙΚ το μεταγραφικό ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ του χειμώνα στo Themasports (2025/26)

Με ένα ΚΛΙΚ το μεταγραφικό ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ του χειμώνα στo Themasports (2025/26)

Δείτε το μεταγραφικό... αλισβερίσι της χειμερινής περιόδου της σεζόν 2025/26 από το Themasports.