Έρωτας είναι η αιτία - Η Μαντόνα συχνάζει στα ποδοσφαιρικά γήπεδα λόγω ενός 29χρονου παίκτη
Στα 60+ της, η Μαντόνα συνεχίζει να απασχολεί όχι μόνο για τη μουσική και τις περιοδείες της, αλλά και για τον τρόπο που ζει και αγαπά.




Σύμφωνα με tweet του Φαμπρίσιο Ρομάνο, ο Άγγλος μέσος έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ και το μόνο που απομένει για να επισημοποιηθεί η μετακίνησή του είναι να συμφωνήσει και η Λίβερπουλ.
Και αυτό, διότι οι reds δεν δέχονται να αφήσουν τον αρχηγό τους χωρίς να ικανοποιηθούν οικονομικά, με τα «θέλω» τους να κυμαίνονται στις 20 εκατομμύρια λίρες.
Να σημειωθεί ότι ο Γιούργκεν Κλοπ συνομίλησε με τον Χέντερσον σήμερα (13/07) και του έδωσε το πράσινο φως για να αποδεχτεί τη δελεαστική πρόταση από την ομάδα της Μέσης Ανατολής.
🚨 BREAKING: Jordan Henderson has accepted Al Ettifaq proposal. There’s verbal agreement in principle. Contract agreed.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 13, 2023
Deal now depends on Liverpool and Al Ettifaq discussing on the fee, no chance to let him leave for free 🇸🇦
Hendo spoke to Klopp today and there’s green light. pic.twitter.com/wJ2CyaHu60
Sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις