Στην Ελλάδα και ο Κίνι για τον Ολυμπιακό

Στην Ελλάδα και ο Κίνι για τον Ολυμπιακό

Μετά τον Βιθέντε Ιμπόρα έφθασε στην Ελλάδα και ο έμπειρος μπακ, Κίνι.

Δύο ώρες μετά την άφιξη του Βιθέντε Ιμπόρα για λογαριασμό του Ολυμπιακού ένας ακόμη παίκτης που θα υπογράψει στους "ερυθρόλευκους" αφίχθη στην Αθήνα. Ο λόγος για τον Κίνι με την πτήση του Ισπανού αμυντικού να προσγειώνεται στην Ελλάδα λίγο πριν τις 8 και 33χρονο μπακ να πηγαίνει γαι εξετάσεις.

Ο έμπειρος μπακ, ο οποίος παίζει κυρίως στα δεξιά, αλλά μπορεί να αγωνιστεί και στο αριστερό άκρο, έχει παίξει έως τώρα μόνο στην Ισπανία και συγκεκριμένα μεταξύ άλλων έχει περάσει από τη Ρεάλ Καστίγια, τη Ράγιο Βαγιεκάνο, όπου έμεινε για τρία χρόνια και τη Γρανάδα, στην οποία βρισκόταν από το 2017 έως και τα τέλη Ιουνίου.

sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ανέτρεψε τη Νορβηγία και έκλεισε θέση στα προημιτελικά του Nations League η Πορτογαλία

Ανέτρεψε τη Νορβηγία και έκλεισε θέση στα προημιτελικά του Nations League η Πορτογαλία

Η Πορτογαλία βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στη Νορβηγία, όμως απάντησε άμεσα και τελικά έκανε την ανατροπή για το 2-1, κλείνοντας θέση στα προημιτελικά του Nations League!