Wimbledon: Νέα διακοπή στον αγώνα του Τσιτσιπά με τον Τιμ λόγω βροχής, σκεπάστηκε το γήπεδο

Wimbledon: Νέα διακοπή στον αγώνα του Τσιτσιπά με τον Τιμ λόγω βροχής, σκεπάστηκε το γήπεδο

Η αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ντόμινικ Τιμ στον πρώτο γύρο του Wimbledon διακόπηκε για δεύτερη φορά λόγω βροχής, ενώ το γήπεδο σκεπάστηκε.

Ο αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά απέναντι στον Ντομινίκ Τιμ στην πρεμιέρα του Wimbledon διακόπηκε εν νέου στο δεύτερο σετ, λόγω βροχής.

Αρχικά, η αναμέτρηση διακόπηκε προσωρινά στο 8ο game του πρώτου σετ, με τον Αυστριακό να έχει το προβάδισμα με 5-2 και τον Έλληνα τενίστα να σερβίρει, αλλά τελικά ο Τιμ να παίρνει το πρώτο σετ με 6-3.

Η βροχή σταμάτησε, με τους δύο παίκτες να μπαίνουν ξανά στο κορτ και να συνεχίζουν. Τελικά, η αναμέτρηση διακόπηκε ξανά, με τον Τσιτσιπά να προηγείται με 4-3, ενώ το γήπεδο σκεπάστηκε γρήγορα.

Sport24.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Οι (αμπελο)φιλοσοφίες του Σακίλ Ο’Νιλ

Οι (αμπελο)φιλοσοφίες του Σακίλ Ο’Νιλ

Οι τελικοί του 2000 έχουν ολοκληρωθεί, ο θηριώδης μπασκετμπολίστας έχει κατακτήσει οτιδήποτε… μπορεί να κατακτηθεί μέσα σε μία χρονιά.