Προφορική ΣΥΜΦΩΝΙΑ με Κιμ Μιν Τζάε

Προφορική ΣΥΜΦΩΝΙΑ με Κιμ Μιν Τζάε

Μια... ανάσα από την απόκτηση του Κιμ Μιν Τζάε βρίσκεται η Μπάγερν, η οποία τα έχει βρει σε όλα με τον Κορεάτη στόπερ και το μόνο που απομένει είναι να καταβάλει τη ρήτρα αποδέσμευσης στη Νάπολι!

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας σημαντικής μεταγραφής για την ανασταλτική της γραμμή βρίσκεται η Μπάγερν Μονάχου!

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι Βαυαροί τα έχουν βρει σε όλα με τον Κιμ Μιν Τζάε της Νάπολι, με τις δύο πλευρές να έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία για πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας, μέχρι το καλοκαίρι του 2028!

Παρά το μεγάλο ενδιαφέρον που υπήρξε και από άλλους συλλόγους, ανάμεσα στους οποίους ήταν και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Κορεάτης στόπερ φαίνεται πως πείστηκε από τα όσα άκουσε στο ραντεβού που είχε πριν από λίγες ημέρες με τους ανθρώπους των πρωταθλητών Γερμανίας και όπως όλα δείχνουν, πολύ σύντομα θα αποτελέσει παίκτης των Βαυαρών.

Πλέον, το μόνο που απομένει για να προχωρήσει η μεταγραφή είναι η Μπάγερν να καταβάλει την απαιτούμενη ρήτρα αγοράς στους «παρτενοπέι», ώστε να πάρει στο Μόναχο τον 26χρονο διεθνή.

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Νίκολιτς: «Σκέτη ντροπή και αηδία, θέλω να κάνω εμετό»

Νίκολιτς: «Σκέτη ντροπή και αηδία, θέλω να κάνω εμετό»

Όσα δήλωσε ο Μάρκο Νίκολιτς στην κάμερα της COSMOTE TV μετά την ισοπαλία της ΑΕΚ (1-1) με τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια.