Δημητρίου: «Κινήσεις ποιότητας, βάθους και επιλογών» (Τι είπε για Σένσι)
Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους.




Την δεύτερη καλοκαιρινή μεταγραφή της μετά τον Κάι Χάβερτς φημολογείται πως αναμένεται να «κλείσει» η Άρσεναλ, η οποία έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με τον Άγιαξ, για τη μεταγραφή του Γιούριεν Τίμπερ στο Βόρειο Λονδίνο.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε ενθουσιαστεί στην ιδέα πως μπορεί να μετακομίσει για λογαριασμό των «κανονιέρηδων» στην Premier League και πίεσε με τον τρόπο του τους Ολλανδούς, οι οποίοι φαίνεται πως έχουν «ανάψει» το «πράσινο φως» για την αποχώρησή του.
Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη το ποσό της μεταγραφής, ενώ το συμβόλαιό του θα έχει διάρκεια πέντε ετών, καθώς αν όλα πάνε καλά, ο Τίμπερ θα υπογράψει μέχρι και το 2028 στην Άρσεναλ!
🚨 Arsenal and Ajax are ‘crawling toward each other’ on the fee for Jurrien Timber. 🇳🇱
— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) June 25, 2023
He should be a Gunner soon! 🔜
(Source: @MikeVerweij) pic.twitter.com/SSI5vH0vIn
Πηγή: england365.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις