Σε... διπλό ταμπλό

Σε... διπλό ταμπλό

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η υλοποίηση του σχεδιασμού για την νέα σεζόν σχετικά με την διαμόρφωση του ρόστερ της ΑΕΛ.

Μετά τις ανανεώσεις συμβολαίων με αναπροσαρμογές (Ντέγοεστ, Κολιάς, Φραντζής, Μακρής, Ολιβέιρα, Μεντόγεβιτς, Παπαφώτης, Τσέρνιχ, Ανδρέου, Φιλίποβιτς, Σιλβέστρος) συνεχίζεται η προσπάθεια για να κλείσει αυτό το κεφάλαιο καθώς απομένουν οι περιπτώσεις των Τσιμπόλα, Μεντόσα.  

Παράλληλα με τις προσπάθειες να κλείσουν οι εκκρεμότητες των δύο προαναφερθέντων, στην ΑΕΛ κινούνται για την ενίσχυση του ρόστερ, με τον ακραίο επιθετικό Αχμάντ Μέντες Μορέιρα να είναι η πρώτη επιλογή για τη συγκεκριμένη θέση, ενώ αξιολογούνται κι άλλες περιπτώσεις για τις υπόλοιπες θέσεις (δεξιός μπακ, επιθετικός και τερματοφύλακας εφόσον ο αποχωρήσει ο Μούριελ) που έχει ανάγκη η ομάδα.

Εκτός πλάνου έχουν τεθεί οι Ρομό και Χασά, με τους γαλαζοκίτρινους να επιδιώκουν... βελούδινα διαζύγια.

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Αυτοί είναι από το 2025 οι δύο νέοι Άγιοι της Ορθόδοξης Εκκλησίας - Οι αποφάσεις του Οικουμενικού Πατριαρχείου

Αυτοί είναι από το 2025 οι δύο νέοι Άγιοι της Ορθόδοξης Εκκλησίας - Οι αποφάσεις του Οικουμενικού Πατριαρχείου

Μέσα στη χρονιά που δύει η Ορθόδοξη Εκκλησία είχε την χαρά να υποδεχτεί στους κόλπους των Αγίων ακόμη δύο πνευματικές σεβάσμιες προσωπικότητες.