Βρίσκονται σε αναμονή… αλλά συνεχίζουν την δουλειά

Βρίσκονται σε αναμονή… αλλά συνεχίζουν την δουλειά

Περιμένουν εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Ομόνοιας, για τις συζητήσεις Σωματείου και Παπασταυρού.

 Είναι ξεκάθαρο πως για να προχωρήσει ο προγραμματισμός των πρασίνων θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το αν συνεχίζει η όχι ο Σταυρός Παπασταυρού.

Σωφρόνης Αυγουστή και Γιάσπερ Γιάνσον σίγουρα δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια, αλλά το αντίθετο, βρίσκονται διαρκώς στο ψάξιμο των ποδοσφαιριστών που θα ήθελαν να φέρουν στην Κύπρο.

Δεν έχουν την πολυτέλεια ώστε να περιμένουν τις εξελίξεις που θα προκύψουν από τις συζητήσεις των δύο πλευρών, άλλωστε ο χρόνος πιέζει αρκετά αφού σε περίπου ένα μήνα η Ομόνοια θα δώσει τον πρώτο της Ευρωπαϊκό αγώνα.

Έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, ενώ μάλιστα κάποια ονόματα είδαν το φως της δημοσιότητας, όπως του Μπέργκστρομ και του Νταμπό.

Δεν αναμένονται οποιοσδήποτε μεταγραφικές εξελίξεις τις επόμενες μέρες στο στρατόπεδο των «πρασίνων».  

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Η Ομόνοια το... ΣΗΚΩΝΕΙ μπροστά στο Λαό της - Οι μάχες της Ευρώπης στη σκιά της πρωταθλήτριας

Η Ομόνοια το... ΣΗΚΩΝΕΙ μπροστά στο Λαό της - Οι μάχες της Ευρώπης στη σκιά της πρωταθλήτριας

Στην 8η αγωνιστική των πλέι οφ η Ομόνοια αντιμετωπίζει την ΑΕΚ και... μετά το ματς θα γίνει η απονομή για την πρωταθλήτρια Κύπρου της σεζόν 2025/26. Στα υπόλοιπα ματς του α' γκρουπ την Κυριακή (10/05) Πάφος-Άρης και Απόλλωνας-ΑΠΟΕΛ για τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.