Η «ψηφοθηρία» και τ’ αυγά στον τοίχο!

Η «ψηφοθηρία» και τ’ αυγά στον τοίχο!

Κατήγγειλε εκ νέου χθες το «αιώνιο καθεστώς» της Ομοσπονδίας, ο Κλεάνθης Γεωργιάδης, ότι προβαίνει σε μη δημοκρατικές ενέργειες με σκοπό να του «κόψει τον βήχα», ύστερα από την απόφαση του να διεκδικήσει την προεδρία.

Σε χθεσινή του συνέντευξη στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95, αποκάλυψε ότι αξιωματούχος της ΚΟΠ (χωρίς να πει τ’ όνομα του) τηλεφωνούσε σε όλα τα σωματεία, ζητώντας τους να υπογράψουν πληρεξούσια υπερ της υποψηφιότητας του σημερινού προέδρου.

Υπάρχουν και πολλά άλλα, κύριε Κλεάνθη Γεωργιάδη, που συνιστούν ξεκάθαρη διαδικασία «ψηφοθηρίας», όπως για παράδειγμα το ότι σπεύδουν να ανανεώσουν τα τηλεοπτικά συμβόλαια με ομάδες.

Επειδή τις βρίσκουν σε φάση, που χρειάζονται επειγόντως εισροή χρήματος, για να κάνουν προγραμματισμό. 

Για την ΚΟΠ TV μιλάμε κύριε Γεωργιάδη, της οποίας ποτέ δεν είδαμε το λογότυπο στις οθόνες μας, αλλά «ζει και βασιλεύει». Και άστε τους Βουλευτές να ρίχνουν αυγά στον τοίχο.

Όπως και τον Γενικό Ελεγκτή της Δημοκρατίας... 

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

«ΛΕΟΝΤΑΣ» και με τη βούλα ο Ντένσβιλ - Ήρθε για να... θωρακίσει τα μετόπισθεν της ΑΕΛ!

«ΛΕΟΝΤΑΣ» και με τη βούλα ο Ντένσβιλ - Ήρθε για να... θωρακίσει τα μετόπισθεν της ΑΕΛ!

Την απόκτηση του 32χρονου Σουριναμέζου στόπερ, Στέφανο Ντένσβιλ ανακοίνωσε η ΑΕΛ!