Έριξαν... ΔΙΜΠΑΛΑ, όμως λείπει κάτι που δεν πέτυχε κανείς!
15 ποδοσφαιριστές σημείωσαν ντοπιέτα (2 γκολ) σε ένα ματς, όμως κανείς δεν πέτυχε χατ-τρικ μετά από 15 αγωνιστικές.




«Με ταλαιπωρούν οι μεθοδεύσεις και οι σκευωρίες. Ναι μεν το ποδόσφαιρο δεν είναι αγγελικά πλασμένο αλλά χωρεί όλους. Δυστυχώς διαψεύστηκα.
Στον αθλητισμό άμα κάτι δεν σου αρέσει πρέπει να μπεις μπροστά για να το φτιάξεις. Το πλάνο που παρουσιάζω στα σωματεία θα είναι βοηθητικό ακόμη και να χάσω.
Τούτη η εικόνα που βγάζει το ποδόσφαιρο δεν μου αρέσει.
Αξιωματούχος τηλεφωνούσε σε όλα τα σωματεία. Τον ξέρει όλη η Κύπρος. Πήρε όλα τα σωματεία και τους ζήτησε να υπογράψουν τον πληρεξούσιο υπέρ της άλλης υποψηφιότητας. Χαρίζονται προστύμματα, δίνουν υποσχέσεις.
Υπάρχει πελατειακή σχέση. Μεγάλο το πλήγμα αυτό για την υποψηφιότητά μου. Υπάρχει εξάρτηση μεταξύ των ομοσπονδιών και της ομοσπονδίας. Δεν υπάρχει διαφάνεια.»
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις