Μια 10άδα παικτών «τραυματίες»: Μήπως παράγινε το κακό με την Άρσεναλ;
Και ο Χινκάπιε και ο Θουμπιμέντι και άλλες… περίεργες περιπτώσεις. Η Άρσεναλ υποδέχεται νωρίτερα 10 ποδοσφαιριστές της, που είτε έχουν τραυματισμό, είτε… τον εφηύραν.




Ο διεθνής επιθετικός που είναι με την αποστολή της εθνικής στην Νορβηγία, θα πάρει την οριστική του απόφαση, που θα αγωνιστεί τη νέα χρονιά, τις αμέσως επόμενες μέρες.
Πληροφορίες τον φέρνουν, να γέρνει περισσότερο προς την επιλογή να… ψηφίσει Εθνικό Άχνας και Δασάκι.
Δεν υπάρχει συμφωνία με τους ανθρώπους του Εθνικού, αλλά αν τους πεί «έρχομαι», δεν πρόκειται να υπάρξει πρόβλημα στο οικονομικό κομμάτι.
Τον θέλουν και στην ΕΝΠ, την πρώην ομάδα του (τον πούλησαν πριν 15 χρόνια 1 εκατομμύριο στην Ομόνοια), αλλά φαίνεται να προτιμά να αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις