Δεν παίζει μόνη της η Κυρία για Μαρτίν...

Δεν παίζει μόνη της η Κυρία για Μαρτίν...

O 25χρονος κεντρικός αμυντικός Άλεξ Μαρτίν μένει ελεύθερος και τυπικά από τη Μιράντες στις 30 Ιουνίου, με την Ανόρθωση να αποτελεί ένα υποψήφιο προορισμό για τον ίδιο.

 Ο Πριέτο αξιολόγησε θετικά την περίπτωση του όμως σύμφωνα με νέες πληροφορίες από Ισπανικά ΜΜΕ η Κυρία δεν παίζει μόνη της.

Ο δημοσιογράφος Άνχελ Γκαρσία που αποκάλυψε αρχικά το ενδιαφέρον της Κυρίας κάνει λόγο πλέον και για ενδιαφέρον της Έλτσε και της Λεγανές.

«Μία συνομιλία με τον Σεμπάστιαν Μπετσασέσε (σ.σ. προπονητής Έλτσε) θα μπορούσε να αλλάξει τη μοίρα του» είναι η χαρακτηριστική αναφορά του ρεπόρτερ από την Ισπανία για τον Μαρτίν.

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Χάρισε» πρωτάθλημα στον Παναθηναϊκό, τον «έπιασαν» σε εξορκιστές και έγινε εργολάβος στη Νιγηρία! (video)

«Χάρισε» πρωτάθλημα στον Παναθηναϊκό, τον «έπιασαν» σε εξορκιστές και έγινε εργολάβος στη Νιγηρία! (video)

Ένας cult hero, που στο πρώτο από τα δύο double του Παναθηναϊκού στον 21ο αιώνα, υπήρξε πραγματικός ήρωας. Η ζωή του, όμως, πήρε πολλές φορές περίεργη τροπή και συνεχίζει να εκπλήσσει.