Μόλις 10 επαφές με την μπάλα στη μία ώρα παιχνιδιού ο Χάαλαντ!

Μόλις 10 επαφές με την μπάλα στη μία ώρα παιχνιδιού ο Χάαλαντ!

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να προσαρμοστεί στις συνθήκες του τελικού, με ένα ατομικό στατιστικό να το αποδεικνύει!

Δεν έχει πιάσει, μέχρι στιγμής, τα... γνωστά του στάνταρ ο Έρλινγκ Χάαλαντ!

Ο Νορβηγός έχει κλειστεί καλά στον τελικό από την άμυνα της Ίντερ και στη μια ώρα παιχνιδιού έχει μετρήσει μόλις 10 επαφές με την μπάλα. Ενδεικτικό του εν λόγω αρνητικού στατιστικού, είναι ότι ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ όπου η ομάδα έχει πιο αμυντική συμπεριφορά, έχει έρθει 23 φορές σε επαφή με την μπάλα στον ίδιο χρόνο, μέχρι το 60ο λεπτό.

Να σημειωθεί, ότι ο Χάαλαντ περνάει μια περίοδο ανομβρίας με τέσσερα ματς χωρίς γκολ, τα περισσότερα από τότε που μετακινήθηκε στη Μάντσεστερ Σίτι.

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Τζόκερ έπαιξες; Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν €1.900.000

Τζόκερ έπαιξες; Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν €1.900.000

Πραγματοποιήθηκε η αποψινή κλήρωση του Τζόκερ (Τρίτη 16/06) η οποία μοιράζει 1.900.000 ευρώ στους τυχερούς της πρώτης κατηγορίας.